Waarom de Baby Shower Glove?

Waarom de Baby Shower Glove?

Nieuw in het assortiment van Hip & Hap, de Baby Shower Glove. Een handschoen waarmee je veilig samen kunt douchen met je baby, zonder bang te hoeven zijn hem of haar te laten vallen.

In mijn zoektocht naar nieuwe artikelen voor Hip&Hap kwam ik deze Baby Shower Glove tegen. Ik wist het gelijk: deze wil ik verkopen in mijn webshop!

Inmiddels is mijn tweeling bijna 7 jaar en mijn zoontje net 3 jaar. Dus voor mij helaas te laat.
Maar wat had ik toen graag een Baby Shower Glove willen hebben!

Toen mijn kinderen nog baby's waren, ging ik af en toe met ze onder de douche. Geweldig dat huid op huid contact onder de warme douche. Maar wat vond ik dat spannend! Zo'n kleine baby op je arm die ook gewassen moet worden. Ik vond het maar glibberig, als mijn baby ingezeept werd. Ik was erg bang om mijn baby te laten vallen.... Herkenbaar?

Zodra de Baby Shower Glove nat wordt, plakt de speciale badstof van de handschoen aan je arm en wordt je hele onderarm stroef. Zo heb je beter grip op je baby als je onder de douche staat. Dus je baby is in veilige handen!

Wat ik ook zo handig vind aan dit artikel, is dat het geschikt is voor zowel de rechter- als linker arm. Het is gemaakt van zacht, ecologisch katoen en eerlijk geproduceerd. De lengte van de Glove is 43 cm, hij past om elke onderarm. De Baby Shower Glove is in vier leuke modellen verkrijgbaar!

Bekijk ze allemaal op:
https://www.hiphap.nl/search/baby+shower+glove/

Hip&Hap actie: Bestel er twee en ontvang €2,- korting!Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »