Zwangerschapsproducten voor tijdens en na je zwangerschap

Zwangerschapsproducten voor tijdens en na je zwangerschap

Zwanger en nu?

Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Zodra je je zwangerschap bekend hebt gemaakt, komt er vast van alles op je af. Wat heb ik allemaal nodig, nu ik zwanger ben? Hoe kom ik het beste mijn zwangerschap door? Hip&Hap helpt je een eindje op weg.

 

Zwangerschapskussen

Zodra je verder bent in je zwangerschap, gaat slapen op je buik natuurlijk niet meer lukken. Daar hebben wij de oplossing voor, namelijk een zwangerschapskussen. Lekker op je zij slapen, tegen dit heerlijke kussen aan. Zo kom je de zwangerschap wel door! We hebben er verschillende, van diverse merken. Bijvoorbeeld het Form Fix voedingskussen. Zelf kun je er een hoes naar keuze bij uit kiezen, welke kleur het beste bij je past. Na je zwangerschap kun je dit kussen als voedingskussen gebruiken bij het geven van borstvoeding en flesvoeding. Zodra je geen borstvoeding of flesvoeding meer geeft, kun je van dit voedingskussen met de Sit Fix een poefje en babynestje van maken. Je baby kan er dan in zitten, op liggen of je kunt dit kussen als poefje gaan gebruiken als je kindje wat ouder is. Ook voor de Sit Fix hebben we allerlei verschillende kleuren hoezen. Bekijk ze hier

 

Gordelgeleider

Waarschijnlijk kun je je gehele zwangerschap nog prima autorijden. Wie weet gaat je buik het stuur bijna aanraken ;) Heb jij als eens van de gordelgeleider gehoord?  Een ongeboren kind kan namelijk schade oplopen bij een botsing of als er plotseling wordt geremd. Met een handige gordelgeleider speciaal voor zwangeren kan het risico op letsel van de ongeboren baby voorkomen worden. Kortom: ga veilig de auto in als zwangere vrouw! 

 

Zwangerschapskaarten

Als je zwanger bent, vind je het misschien leuk om elke week een buikfoto te maken. Misschien zijn de Milestone Pregnancy Cards dan leuk voor jou. Deze plaats je voor of naast je buik als je de foto maakt. Zo vergeet je nooit hoeveel weken je zwanger was bij elke foto! Ook kaarten met teksten als "Vandaag schopte je voor het eerst" zijn aanwezig. Leuke kaarten voor je eigen zwangerschap, maar ook perfect om weg te geven als cadeau aan een zwangere vriendin, zus of collega!

Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie over één van onze producten willen, neem dan gerust contact met ons op.