Natuurlijke producten voor het hele gezin - 4 pagina's vol!

Natuurlijke producten voor het hele gezin - 4 pagina's vol!

Biologische en natuurlijke baby- en kinderproducten


We worden ons in Nederland steeds bewuster van het milieu. Ook wij van online babywinkel Hip&Hap proberen steeds meer natuurlijke kinder- en babyproducten toe te voegen in onze webshop. 
Dit doen we ten eerste natuurlijk omdat het beter is voor het milieu en omdat ze ook altijd onder goede omstandigheden worden ontwikkeld. Ten tweede omdat ze ook nog eens veiliger zijn voor je baby.

Bij biologische babyproducten wordt er geen gebruik gemaakt van chemische materialen. Hierdoor wordt je kindje ook niet blootgesteld aan deze stoffen. Nu betekend dat niet dat alles wat niet biologisch is meteen gevaarlijk is, maar door te kiezen voor natuurlijke baby- en kinderproducten weet je wel zeker dat er geen rare stoffen in zit. 

Natuurlijke babyproducten en meer

In deze categorie vind je alle natuurlijke babyproducten die we op dit moment aanbieden. Naast babyproducten hebben we ook biologische producten voor (aanstaande) mama's, dreumes, peuters en kleuters. 

Zo hebben we de hippe decoratiemandjes van Bamboom voor op de babykamer. Deze mandjes zijn gemaakt van biologische bamboe. Of het vrolijke baby- en kinderservies van JJ Rabbit. Dit kinderservies is gemaakt van 100% natuurlijke materialen (bioplastic).

Voor de peuters en kleuters hebben we de hippe kinderrugzakjes van Apple Park. Deze kinderrugzakjes zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. 

Dit zijn een aantal voorbeelden, bekijk ook vooral de overige natuurlijke kinder- en babyproducten op deze pagina. Je helpt hiermee niet alleen het milieu, maar ook je baby, dreumes, peuter en/of kleuter. 

Prijs

Het enige nadeel van biologische producten is dat ze wel vaak wat duurder zijn. Dit komt vooral doordaat ze duurzamer geproduceerd worden. Je krijgt er wel meer kwaliteit voor terug en veiligere producten. Het is de hogere prijs uiteindelijk dus wel waard.

Kom ook geregeld onze pagina met natuurlijke babyproducten bekijken, want we voegen regelmatig nieuwe producten toe. 

Mocht je nog vragen hebben over deze producten of ken je nog natuurlijke baby- en kinderproducten die hier niet mogen ontbreken? Neem dan gerust contact met ons op.