Onderweg met je baby, wat heb je allemaal nodig?

Onderweg met je baby, wat heb je allemaal nodig?

Het is heerlijk om er met je kindje(s) op uit te gaan. Even lekker wandelen, een dagje weg of op vakantie. Het brengt ook veel drukte met zich mee. Wat moet je allemaal mee? Hoe vermaak je de kinderen onderweg? Daarom heeft Hip&Hap allemaal baby- en kinderproducten bij elkaar gezocht, die erg handig zijn voor onderweg.

Wandelen met je baby

Baby's houden van wandelen. De heerlijk frisse buitenlucht, de zon en alle geluiden om zich heen. Ze vallen dan ook vaak in slaap in de kinderwagen. Hip&Hap heeft een aantal erg handige babyproducten voor op de kinderwagen of buggy. Zoals bijvoorbeeld de snackpod, tassenhaken en cupholder van A3. Of het universele meerijdplankje, zodat je wat grotere kindje ook gezellig mee kan. 
Als je regelmatig stukjes loopt met de baby autostoel, dan is de Cocobelt echt wat voor jou. Dit maakt het dragen van de autostoel een stuk makkelijker. 

Zo hebben we nog veel meer babyspullen die handig zijn om mee te wandelen.

Met de auto

Reizen met kinderen kan soms lastig zijn. Vooral als je lang onderweg bent met bijvoorbeeld de auto. Het is vooral belangrijk dat je kindje zich onderweg niet gaat vervelen. Ook daarvoor kun je bij Hip&Hap terecht. We hebben erg handige baby- en kinderproducten voor in de auto.
Zoals bijvoorbeeld de travel tray. Dit is een handig tafeltje die je kindje op schoot kan hebben in de auto. Daar kan je kindje op spelen, knutselen, tekenen etc.

Bekijk ook de rest van de handige baby- en kinderproducten die het reizen in de auto een stuk leuker maken.

Onderweg

Dat je veel spullen mee moet wanneer je met je baby onderweg bent, is wel bekend. Een goede luiertas of verschoon etui is dan ook een must have. Zo heb je altijd alle babyspulletjes bij de hand en kun je overal je baby eenvoudig verschonen. We krijgen binnenkort de nieuwe luiertassen van Pink Lining weer in de webshop. Houdt deze pagina daarom in de gaten. 

Dit is een kleine greep uit ons assortiment babyspullen voor onderweg. Mocht je nog vragen hebben over deze producten of mocht je advies nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.