Babyflessen en flesspenen van merken zoals Dr Brown's, NUK en Difrax.

Babyflessen en flesspenen van merken zoals Dr Brown's, NUK en Difrax.

Babyflessen en fles spenen

Ook voor babyflessen kun je terecht bij babywinkel Hip&Hap. We hebben voedingsflesjes voor iedere leeftijd en fase van je baby. Je kunt de flessen gebruiken voor gekolfde borstvoeding en voor flesvoeding. 

Natuurlijk hebben we de belangrijkste merken, zoals de flessen van Dr Brown's, Difrax en NUK. Dit zijn toch wel de bekendste en beste babyflessen. De verschillen tussen deze verschillende merken flessen zullen we gaan bespreken in een blog. Ze hebben wel allemaal gemeen dat ze helpen krampjes te voorkomen en je baby in een goed tempo te laten drinken. 

Fles spenen

De spenen van de babyflessen kun je ook los bestellen bij Hip&Hap. Het is wel belangrijk dat de speen van hetzelfde merk is als de babyfles. Anders heb je kans dat de fles niet goed sluit, waardoor je baby te veel lucht binnenkrijgt tijdens het drinken. 

Fles spenen kun je het beste iedere 6 tot 8 weken vervangen in verband met slijtage en scheurtjes. Daarom verkopen we de spenen van alle voedingsflessen ook los. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor de verschillende fasen van je baby.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie of advies over welke fles je het beste kunt kopen voor je baby? Neem dan gerust contact met ons op.