Speelgoed voor je baby, peuter en kleuter

Speelgoed voor je baby, peuter en kleuter

Baby, peuter en kleuter speelgoed

Bij online babywinkel Hip&Hap kun je natuurlijk ook terecht voor het leukste baby speelgoed. We hebben speelgoed voor baby's, dreumes, peuters en kleuters. Van babyspeeltjes voor aan de wandelwagen tot het ontzettend leuke badspeelgoed.

Baby speelgoed

Baby's houden van spelen en dus ook van speelgoed. Dit is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens erg leerzaam voor je baby. Bij Hip&Hap hebben we daarom het leukste baby speelgoed waar je baby veel plezier van zal hebben. Met dit leuke speelgoed zal je baby zich spelenderwijs ontwikkelen.

Zo hebben we het speelgoed van Yookidoo. Dit vrolijk gekleurde babyspeelgoed zal je baby motiveren ermee te gaan spelen en helpt bij de ontwikkeling van de (fijne) motoriek, oog-hand-coordinatie en oorzaak-gevolg. Yookidoo heeft speeltjes voor zowel pasgeborenen als de al wat oudere baby's. Bijvoorbeeld het Yookidoo eerste babyboekje. Dit baby boekje zit vol leuke activiteiten, geluidjes en lichtjes. Je baby zal er lekker in knijpen, mee schudden en de gezichtjes aanraken. Bij iedere actie wordt je baby beloond en leert zo oorzaak-gevolg. Dit is natuurlijk handig, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je baby er plezier mee heeft en dat zal zeker zo zijn met het babyspeelgoed van Yookidoo.

Naast Yookidoo hebben we nog veel meer leuke merken met baby speelgoed.

Peuter en kleuter speelgoed 

Ook voor de peuters en kleuters krijgen we steeds meer leuk en leerzaam speelgoed bij babywebshop Hip&Hap. Zoals de schattige loopauto's van Happy Baby of de prachtige badspeeltjes van Yookidoo. We hebben ook nog een aparte pagina met leuk speelgoed en andere handige spullen voor kinderen van 2 jaar en ouder. Klik hier om naar deze pagina te gaan. 

Kom regelmatig even kijken, want we voegen regelmatig nieuw baby speelgoed toe.

Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie over één van onze producten willen, neem dan gerust contact met ons op.