Kraamcadeaus voor een babyshower of kraamvisite

Kraamcadeaus voor een babyshower of kraamvisite

Heb je binnenkort een babyshower of ga je binnenkort op kraamvisite en zoek je nog wat leuks? Bij Hip&Hap vind je ook de leukste kraamcadeaus voor (aanstaande) papa's, mama's en de baby.

Kraamcadeaus voor (aanstaande) papa's

Voor aanstaande papa's hebben we bijvoorbeeld de baby shower gloves. Hiermee kunnen ze heerlijk douchen met hun baby, zonder bang te hoeven zijn dat de baby uit hun handen glibbert. Of de handige handleiding voor aanstaande papa's. 

Kraamcadeaus voor (aanstaande) mama's

Ook voor de (aanstaande) mama's hebben we erg leuke en handige kraamcadeaus. Zoals bijvoorbeeld de super handige Cocobelts. Hiermee kun je eenvoudig de babautostoel dragen. 
Of de super leuke producten van baby memory prints. Ze hebben lijstjes, albums en amuletten met gipsafdrukken en/of foto's. Zo leg je al die mooie baby herinneringen vast, want ze groeien zo snel!

Kraamcadeautjes voor de baby

Difrax heeft speciaal voor de pasgeboren baby een aantal handige giftsets. Hier zit van alles in wat je meteen na de geboorte nodig hebt. Ideaal om als kraamcadeau te geven dus. 
Of het leuke speelgoed en de speelkleden van Yookidoo. Hier kan de baby al meteen vanaf de geboorte mee spelen. Dit speelgoed is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de baby.

 

Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie over één van onze producten willen, neem dan gerust contact met ons op.