Een uitgebreid assortiment aan boxen en boxlades van Bopita

Een uitgebreid assortiment aan boxen en boxlades van Bopita

Boxen en boxlades

Wanneer je een baby krijgt is een box een van de belangrijkste producten voor je baby. Ook voor een box kun je natuurlijk bij online babywinkel Hip&Hap terecht.

We hebben een uitgebreid assortiment boxen van Bopita in verschillende modellen en kleuren. Naast de meest gebruikte vierkante box hebben we ook ronde boxen. De boxen van Bopita zijn uit te breiden met een bijpassende boxlade en wieltjes. Door de wieltjes maak je er een mobiele box van en kun je hem overal heen rollen. De boxlade zorgt voor extra opbergmogelijkheden zonder in te leveren op ruimte. Hij past namelijk perfect onder de baby box.

Naast de standaard baby boxen hebben we ook een tweelingbox van Bopita. Deze box is speciaal ontworpen voor tweelingen. Hij is lekker groot, zodat je tweeling voldoende ruimte heeft om er in te kunnen groeien en spelen. 

Wil je ook meteen een boxkleed en/of een boxmatras meebestellen? Dan kan dat natuurlijk ook op onze aparte pagina met boxkleden en boxmatrassen van onder andere Jollein en Bopita.  

Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie over één van onze producten willen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Montage:
Wil je de box (met boxlade) laten monteren door Bopita? Dan kun je contact opnemen met [email protected]