Cadeau's voor de (aanstaande) vader - Een pagina vol leuke en originele cadeautjes

Cadeau's voor de (aanstaande) vader - Een pagina vol leuke en originele cadeautjes

Tijdens de zwangerschap en ook na de bevalling zijn alle ogen vaak op de mama en de baby gericht. Dit is natuurlijk ook logisch, maar we mogen de papa's ook niet vergeten. Bij Hip&Hap denken we ook om alle (aanstaande) vaders en hebben leuke cadeaus voor deze (aanstaande) papa's.

Leuke cadeaus en producten voor (aanstaande) papa's

Ook voor papa's begint het allemaal al tijdens de zwangerschap. Papa's dragen dan wel niet het kindje, maar er beginnen toch echt al dingen te veranderen. Om alle (aanstaande) papa's hier bij te helpen, hebben we bij Hip&Hap een boek te koop, om je door deze periode heen te helpen. In dit boek wordt je op een humoristische manier voorbereid op alle veranderingen. Een echte aanrader voor alle papa's in spé.

Daarnaast hebben we de leuke papa producten van Qukel. Voor iedere fase van de baby heeft Qukel producten ontwikkeld, die speciaal gemaakt zijn voor papa's en hun baby.

Bekijk ook de rest van de papa producten eens. We zijn continu op zoek naar nieuwe producten voor papa en baby, dus kom regelmatig eens kijken, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief (op de homepage). Zo blijf je altijd op de hoogte van onze nieuwste producten.

Mocht je nog vragen hebben over deze producten of ken je nog leuke (aanstaande) papa producten die hier niet mogen ontbreken? Neem dan gerust contact met ons op.