Baby- en kinderstoelen voor thuis en/of onderweg

Baby- en kinderstoelen voor thuis en/of onderweg
Geen producten gevonden...

Babystoelen, peuterstoelen en kleuterstoelen

Ook voor handige en hippe babystoelen, peuterstoelen en kleuterstoelen kun je terecht bij online babywinkel Hip&Hap. We hebben meegroeistoelen, zitverhogers, peuter- en kleuterstoelen en stoelverkleinders.

Meegroeistoel en babystoel


Een baby wordt heel snel groot en daarom is het belangrijk dat je een babystoel hebt die met je baby meegroeit. Daarom hebben we bij Hip&Hap onder andere de Ingenuity Baby Base 2 in 1 babystoel. Dit is een baby- en kinderstoel en zitverhoger in één die meegroeit met je baby. 
Naast de Baby Base hebben we ook de peuter- en kleuterstoelen van Ingenuity. Dit zijn handige en veilige stoelverhogers die meegroeien met je peuter en/of kleuter. Je kunt deze babystoelen en peuterstoelen ook op de grond gebruiken. 

Stoelverhogers en stoelverkleiners

Wanneer je kindje wat groter is, dan loop je vaak tegen het probleem aan, dat hij/zij niet meer in een kinderstoel past, maar nog net wat te klein is voor een gewone stoel. Daar hebben we bij Hip&Hap de handige stoelverkleiners van Candide voor.

Door hun compacte formaat en lichte gewicht zijn ze niet alleen voor thuis, maar ook ideaal om mee te nemen als je bijvoorbeeld uit eten of op visite gaat. 

Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie over één van onze producten willen, neem dan gerust contact met ons op.