Over ons

Wat je van online babywinkel Hip&Hap kunt verwachten:

  • Unieke producten uit binnen- en buitenland
  • Super snelle en nette levering van je bestelling
  • Behulpzaam en vriendelijk
  • 100% van de klanten beveelt ons aan (zie Feedback Company)
  • Verzending is slechts €3,50 en gratis vanaf €50,-

 

 

Even voorstellen...

Wij zijn Dennis en José. Samen met onze drie kinderen (een meisjestweeling van bijna 10 jaar en een zoontje van bijna 6 jaar) wonen we in Warffum, een dorp in het noorden van Groningen.

Sinds begin mei 2015 hebben we de baby webshop www.hiphap.nl overgenomen. Het leek ons altijd al enorm leuk om een eigen webshop te runnen, maar hebben zelf deze stap nooit durven zetten.... Maar dankzij deze overname is onze droom toch uitgekomen! Een leuke bezigheid naast ons werk en drukke gezinsleven.

 

 

Klanttevredenheid

Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid vinden we enorm belangrijk, en daar spelen we zo goed mogelijk op in. Zoveel mogelijk artikelen op voorraad om zo snel mogelijk de bestellingen te kunnen versturen. Iets wat we zelf bij het online winkelen ook belangrijk vinden.

Ook het persoonlijk contact met onze klanten vinden we erg belangrijk. We zijn dan ook op veel manieren te bereiken mocht je vragen hebben of advies nodig hebben over één van onze babyproducten. Op onze contactpagina staan de verschillende manieren waarop je ons kunt bereiken.

We zijn ook erg actief op Facebook waar we regelmatig win acties hebben voor onze volgers, leuke onderwerpen bespreken, handige tips geven voor (aanstaande) papa's en mama's en onze nieuwste producten tonen. Kom ons dus ook volgen op Facebook

 

Hippe babyspullen

Wat zo leuk is aan Hip&Hap, is dat de meeste artikelen die Hip&Hap verkoopt uit het buitenland komen. De meeste mama's willen er hip bij lopen, zeker als ze net bevallen zijn. Hip&Hap speelt daar graag op in. 

Neem gerust een kijkje in het leuke assortiment van Hip&Hap. Mocht je vragen hebben, of op- of aanmerkingen, neem gerust contact met ons op.

 

 

[email protected]

06-11566438 (Bellen, Sms'en of What's App)

 

BTW nummer: NL105666890B01 en KvK nummer: 63241323

Rekeningnummer: NL47RABO0302972889