Alle babyspullen online voor in en om het huis voordelig bij Hip & Hap

Alle babyspullen online voor in en om het huis voordelig bij Hip & Hap

Online babywinkel Hip&Hap heeft ook voor in en om het huis allemaal hippe, handige en unieke babyspullen. Ideaal voor als je nog bezig bent met de baby uitzetlijst of gewoon op zoek bent naar handige en hippe babyproducten. 

Baby- en kinderstoelen

Zo hebben we baby- en kinderstoelen van Ingenuity die meegroeien met je baby of de handige stoelverkleiners van Candide. Ook vind je hier de mooie boxen en boxkleden van onder andere Bopita en Jollein.

Speelgoed

Thuis heeft je baby natuurlijk ook baby speelgoed nodig. Ook hiervoor kun je terecht bij online babywinkel Hip&Hap. We hebben bijvoorbeeld het erg handige Fun Flex speelgoed, dat overal aan vast geklikt kan worden en daardoor ook meegenomen kan worden op visite of vakantie. Ook kun je bij ons terecht voor het superleuke badspeelgoed van Yookidoo. Veel van dit baby badspeelgoed kan tijdens de warmere dagen ook gebruikt worden in een zwembadje.   

Speelkleden en boxkleden

Je baby zal in het begin natuurlijk veel liggen en wat is er dan fijner om te liggen op een heerlijk zacht en dik speelkleed voor je baby. Die hebben we onder andere van K-Nuffel, Yookidoo en Mama's and Papa's, maar ook de boxkleden van Jollein zijn erg geschikt als speelkleed.

Veiligheid 

Wat thuis ook erg belangrijk is voor je baby, is natuurlijk veiligheid. Zo'n kleine ontdekker ziet nog geen gevaren. Bij Hip&Hap hebben we daarom een uitgebreid assortiment veiligheidsproducten voor je baby. Zoals een van de beste traphekjes zonder te hoeven boren van Babydan, of de Mippaa stair trainer kindertrapleuning.

Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie over één van onze producten willen, neem dan gerust contact met ons op.