De leukste badspeeltjes voor in bad en onder de douche

De leukste badspeeltjes voor in bad en onder de douche

De leukste badspeeltjes voor baby's, peuters en kleuters

Ook voor het leukste badspeelgoed kun je natuurlijk terecht bij online babywinkel Hip&Hap. We hebben badspeeltjes voor baby's, peuters en kleuters. Met dit leuke speelgoed wordt in bad gaan pas echt een feestje! En wanneer je kindje in bed ligt, dan kunnen papa en mama verder ;-)

Badspeelgoed voor je baby

Veel badspeeltjes zijn voor de al wat grotere kindjes, maar we hebben nu ook super leuke badspeeltjes voor de allerkleinsten. Zo hebben we bijvoorbeeld de Yookidoo Sensory badmobiel. Dit is een mobiel voor in bad, hoe leuk is dat? Met de universele klem past hij vrijwel op ieder baby badje en zo kan ook je baby heerlijk genieten van het leuke badspeeltje. Wanneer je kindje wat groter is, dan haal je de klem eraf en bevestig je de zuignappen. Je kunt de badmobiel dan aan de rand van het bad bevestigen en dan kan je kindje er zelf mee spelen. Dit leuke baby badspeeltgoed groeit dus mee met je baby! Ook het Yookidoo baby shower badspeeltje olifant is badspeelgoed speciaal voor je baby.

Badspeelgoed voor peuters en kleuters

Wanneer je kindje wat ouder wordt, dan heeft hij of zij niet altijd evenveel zin om in bad te gaan, klinkt dit herkenbaar? Met het leuke badspeelgoed van Hip&Hap is dat verleden tijd! Je kindje zal er met deze leuke badspeeltjes naar uit kijken om weer in bad te kunnen gaan. Zo hebben we bijvoorbeeld de Yookidoo Musical Duck race. Een badspeeltje met muziek, zwemmende eendjes en spuitend water! Alle ingrediënten voor een feestje in bad. Of de leuke Yookidoo Jet Duck Pirate. Dit is een rondzwemmend eendje met een waterkanon op zijn rug. Met de vele accessoires die erbij zitten kan je kindje het eendje er telkens anders laten uitzien. Genoeg keuze aan badspeeltjes dus voor je kindje, zodat in bad gaan een stuk makkelijker en leuker wordt!

Al dat badspeelgoed is natuurlijk ontzettend leuk voor je kindje (en misschien ook wel voor papa en mama), maar wanneer je dan zelf even lekker in bad wilt is er niks vervelender dan dat je met je blote voeten op een speeltje gaat staan of zitten. Ook hier hebben we aan gedacht natuurlijk! Ruim al het speelgoed eenvoudig op met deze leuke badnetten van Bo Jungle. We hebben een leeuw model en een olifant. Met deze leuke badnetten zal je kindje het zelfs leuk vinden het badspeelgoed op te ruimen, want ze hebben een grote buik en erg veel honger!

Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie over deze leuke badspeeltjes willen, neem dan gerust contact met ons op.