Speelplezier in bad, met dit leuke badspeelgoed!

Speelplezier in bad, met dit leuke badspeelgoed!

Bijna elk kind gaat graag in bad. Lekker spetteren in het warme water, wat een pret! De tegels en de vloer worden altijd nat. Vaak hebben kinderen heel veel speelgoed, en dat wordt soms ook meegenomen naar het bad. Dit gebeurt bij ons thuis in elk geval wel regelmatig ;)

 

Hoe leuk is het, als je kindje speciáál voor het badderen, apart speelgoed heeft! Dit zorgt natuurlijk voor urenlang plezier in bad.

Wat ikzelf het allerleukste badspeelgoed vind, is de Yookidoo Musical Duck Race. Bekijk dit leuke filmpje maar eens:

 

Wat ook zo leuk is, is de Yookidoo Stack 'n Spray Tub Fountain waterfontein. Hoe dit leuke badspeelgoed werkt, zie je hier:

 

Dan heb je ook nog de Yookidoo waterspeelset Submarine Spray Station. Ook van dit leuke badspeelgoed is een leuk filmpje:

 

En wat dacht je van de Yookidoo Spin 'N Sort Spout Pro?

 

Of de Yookidoo Submarine Spray Whale...

 

Yookidoo heeft zes verschillende producten voor in bad. Als laatste is dat de Yookidoo Folw 'N Fill Spout. Wat vind je daar van?

 

Na het zien van deze zes filmpje, wat is nou jouw favoriet? Of vind je ze allemaal even leuk ;)

Wat zal je kindje (of wat zullen je kinderen) een plezier hebben in bad, met zulks leuk speelgoed! Badspeelgoed is natuurlijk een erg leuke tip voor Sinterklaas. Vaak krijgen kinderen al zó veel speelgoed, dan is speelgoed voor in bad natuurlijk extra leuk!

Bekijk hier al het badspeelgoed van Yookidoo. Ben je inmiddels fan geworden van het leuke merk Yookidoo? (Ik in elk geval al wel!), Dan vind je hier alles van Yookidoo, want ze hebben niet alleen badspeelgoed ontwikkeld ;)

En hier ál onze handige producten voor het Douchen & Badderen, bij Hip&Hap. Waaronder ook de ideale Baby Shower Glove, voor veilig douchen samen met je baby.

 

Groetjes www.hiphap.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »