Slaap veilig samen met je baby of baby's!

Rooming-in is heel belangrijk voor moeder en baby. Met een Babybay kun je heerlijk dicht bij je kindje slapen zonder de nadelen en gevaren van bed sharing. Ideaal bij het geven van borstvoeding of na een keizersnee.

 

babybay_original_natuur

 

Babybay heeft een uitgebreid assortiment aan co-slapers, zodat je baby heerlijk dicht bij je slaapt. Ook is er aan tweelingen gedacht (Babybay MAXI). Je kunt zelf een uitvoering kiezen die het beste bij je situatie past.

t_babybay_maxi_grijs

Babybay verkoopt 5 verschillende modellen, namelijk: MINI/MIDI, Original, MAXI, boxspring en trend.

Bij je bestelling staan verschillende opties om uw bedje compleet te maken, volledig naar eigen smaak en behoefte.

Er zijn bijvoorbeeld diverse matrasjes en overtrekken verkrijgbaar. Ook kun je er voor kiezen om een sluithekje bij te bestellen. Zo kan je je baby ook veilig in het aanschuifbedje laten slapen als je er zelf niet bij bent.

Het is ook mogelijk om een verlengstuk bij te bestellen (bij een aantal modellen) inclusief matras gedeelte, zodat het aanschuifbedje perfect aansluit aan je eigen bed. Heel fijn is het ook om een bevestigingsset erbij te hebben om het bedje vast te maken aan je eigen bed. Bij de Babybay boxspring is deze al gratis inbegrepen.

trendverlengstukbevestiging_boxspring

Wieltjes onder het bedje maken het verschuiven van het bedje erg gemakkelijk.

Ten slotte is het nog een leuke toevoeging om een sluier en sluierhouder mee te bestellen. De sluier is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Bekijk gerust eens alle modellen en mogelijkheden op: https://www.hiphap.nl/de-babykamer/babybay-co-slapers/

 

Met de speciale Hip & Hap kortingscode " BB10 " ontvang je maar liefst 10% korting op je Babybay aanschuifbedje!

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of via 06-11566438 (bellen, sms’en of via what’s app).

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »