Ben je zwanger van een tweeling?

Misschien had je tijdens je zwangerschap al een heel sterk voorgevoel: Misschien is het wel een tweeling? Of je was flink in shock tijdens je eerste echo: *slik* het zijn er twee!


Ikzelf ben in februari 2010 bevallen van een prachtige tweeling. Twee meisjes, die inmiddels bijna 7 jaar zijn. Ik heb wel altijd al het voorgevoel gehad dat ik een tweeling zou krijgen, dus ik was niet echt verbaasd bij de eerste echo.

En dan begint het grote avontuur: shoppen! Waar moet je nou precies twee van hebben? En wat zijn handige producten om te hebben als tweelingmoeder? Weinig informatie kon ik erover hebben op internet in 2009. De spulletjes allemaal maar op gevoel gekocht.

Toch kom ik (zeker sinds ik Hip&Hap heb overgenomen in 2015) steeds meer producten tegen waarbij ik denk: Waarom waren deze er 7 jaar geleden nog niet?  Of waarom ben ik deze producten toen niet tegengekomen?

Eén van dit producten is niet tweeling-gerelateerd, maar had ik wel héél graag willen hebben: de Cocobelt. Wat was dát een gesleep, op stap met twee baby's die nog in de Maxi Cosi zaten. Ik durfde ook niet goed één baby in de auto te laten, dus telkens beide er uit en meenemen. Dat werd natuurlijk steeds zwaarder. Wat had ik toen graag de Cocobelts gekend!

Wat ook een super handig product is, is het BabyBay co-slaper aanschuifbedje. Verkrijgbaar in vijf verschillende modellen, waaronder de Maxi-versie. Deze is perfect voor je tweeling. Zo slapen ze op een veilige manier naast jou op je slaapkamer. Je kunt je baby's er in de lengte in leggen (zoals je zelf ook ligt), maar ook in de breedte. De voetjes van je baby's liggen dan richting jou. Een goede oplossing voor als je baby's wat langer worden. Er zijn allerlei handige accessoires bij te bestellen, zoals een verlengstuk (zeker aan te raden bij een tweeling!), zodat het bedje toch iets breder is. Bekijk gerust het bedje hier.


Tijdens je zwangerschap heb je er vast al over nagedacht: Ga ik borstvoeding geven aan mijn tweeling, of niet? Een groot aantal vrouwen zal het toch proberen. Wat je hier absoluut bij zou kunnen helpen is het My Brest Friend voedingskussen. My Brest Friend heeft niet alleen een eenling model, maar ook een tweelingmodel, voor dubbel voeden. Hip&Hap heeft de afgelopen jaren al honderden van deze fijne tweeling voedingskussens verkocht, dus dat deze kussens een succes zijn, staat vast. Lees ook gerust hier de reviews van klanten die heel tevreden zijn over dit fijne tweeling kussen.
Ben jij ook erg benieuwd naar de voordelen van het geven van borstvoeding aan twéé baby's tegelijk, bekijk dan de drie modellen die Hip&Hap in het assortiment heeft. Bij de kussens staat uitgebreide informatie over de voordelen van deze kussens!
Tenslotte kun je ook een reservehoes bijbestellen. Ideaal voor als het origineel gewassen moet worden.


Wat ikzelf graag had willen hebben voor mijn tweeling, zijn de Milestone Baby Cards, de tweelingversie. Leuke tekstjes, waarbij je de datum kunt zetten en vervolgens samen met je tweeling een foto van maakt. Bijvoorbeeld zo:


Lang hebben wij getwijfeld, of we twee aparte boxen zouden neerzetten in de woonkamer, of één grote voor de tweeling. Qua ruimte hebben we toen toch gekozen voor één grote tweelingbox.
Ik vond het ideaal! De meisjes hadden eerst niet echt oog voor elkaar, maar zodra ze konden bewegen, rollen, spelen, hebben ze samen veel plezier gehad in de box. Uiteraard als ouder wel goed in de gaten gehouden in verband met het over elkaar heen rollen etc ;)
Via Hip&Hap kun je de Bopita box Brent Twin XL bestellen. Deze box is maar liefst 152 cm breed! Ideaal dus voor je tweeling, zodat ze beide genoeg bewegingsruimte hebben.


Ben je al aan het rondkijken naar een tweeling luiertas? Met een tweeling moet je natuurlijk altijd net wat meer baby spulletjes mee dan bij een eenling (ik kan het weten...)


Pink Lining heeft hele mooie én praktische luiertassen, speciaal voor je tweeling. Iets langer dan een normale luiertas en veel bergruimte voor alle spullen. Hieronder zie je hoe de tassen er van binnen uit zien. Zoals je ziet, aparte vakjes om de flesjes in te zetten, deze blijven ook lekker warm dankzij 2 ingebouwde geïsoleerde flessenhouders en 2 afneembare geïsoleerde flessenhouders. Hip&Hap heeft op dit moment twee verschillende modellen in het assortiment. Op voorraad, dus gelijk leverbaar! Elke paar maanden komen er nieuwe modellen uit en deze worden dan toegevoegd aan de webshop. Houd de webshop dus in de gaten ;)
Hopelijk heb ik je wat ideetjes gegeven voor producten die je zou kunnen aanschaffen voor jezelf of voor je tweeling.

Heel veel succes met shoppen voor je beide wondertjes! En kom gerust de tweeling pagina bekijken bij Hip&Hap.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »