Mama Musthaves (deel 2) Borstvoeding

In deze blog vind je allerlei producten uit de webshop van Hip&Hap die te maken hebben met het geven van borstvoeding. Producten die goed bevallen bij de klanten. Ik licht ze allemaal toe, dus lees lekker mee!

Mama Musthaves (deel 2) – Borstvoeding

 

Leuk dat mijn vorige blog (Mama Musthaves deel 1) zo vaak gelezen is. Een extra motivatie om nu gelijk deel 2 te schrijven. Uit mijn webshop heb ik allerlei handige producten gekozen, die heel handig zijn in gebruik: Echte Musthaves voor (aanstaande) mama’s dus! Het viel me echter op dat ik een aantal producten bij elkaar had gezet die uitsluitend te maken hebben met de borstvoeding. Vandaar deze blog die volledig in het teken staat van de borstvoeding.

Uiteraard ga ik beginnen met het voedingskussen My Brest Friend. Eén van de leukste producten uit de webshop (vind ik zelf). Nu heb ik zelf geen ervaringen met dit fijne voedingskussen, de borstvoedingperiode ligt alweer heel wat jaren achter mij. Maar wat vind ik het altijd super om mailtjes of appjes te krijgen van klanten hoe blij ze zijn met dit fijne kussen. Ook wordt er af en toe een review geschreven (zie de reviews) met ervaringen van klanten. Leuk om te lezen hoe prettig de borstvoeding verloopt dankzij het My Brest Friend voedingskussen.

My Brest Friend heeft ook een tweelingmodel, voor het dubbel voeden. Ingewikkelde houdingen om je tweeling aan te leggen is nu verleden tijd. Met het tweelingmodel kun je je tweeling gemakkelijk borstvoeding geven. Ook dit voedingskussen wordt goed aangeprezen door de klanten van Hip&Hap (zie de reviews over het tweelingmodel). De kussens zijn verkrijgbaar vanaf €45,25.

 

Wat een ideaal voedingskussentje voor onderweg is, is het Candide voedingsarmbandje. Deze kun je natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken. En met heel warm weer, voorkomt dit armbandje geplak tussen jouw arm en het hoofdje van je baby. Een win-win situatie, dus! Dit ksusentje is bij zowel borstvoeding als flesvoeding te gebruiken. Verkrijgbaar in drie modellen.

 

Een derde leuk product uit de webshop is het Udder Cover voedingsdoek. Regelmatig wordt deze ook besteld samen met een My Brest Friend voedingskussen. Dit voedingsdoek is er in vele vrolijke kleuren, dus voor elk zit er vast een favoriet bij. “ Met een voedingsschort voorkomen moeders dat anderen dit intieme moment aanschouwen of verstoren. Ook blijft de baby met deze voedingsschorten perfect beschermd tegen andere invloeden van buiten, zoals de zon of de wind. Met de Udder Cover kunnen vrouwen ook comfortabel in hun eigen tuin voeden zonder dat het tere babyhuidje beschadigt door zonnestralen. De voedingsschorten zijn gemaakt van 100% ademend katoen. “ Ze lijken mij zelf enorm fijn in gebruik! De doeken kosten €24,95 per stuk.

 

 

Toen ik jaren geleden borstvoeding gaf (aan mijn tweeling) waren de zoogcompressen niet aan te slepen. Wat ik zelf altijd zo vervelend vond, als je dan alsnog doorlekt. *schaamte momentje*

Begin dit jaar kwam ik op de website van een leverancier de Lily Padz zoogcompressen tegen. Ik kende het product niet, dus gelijk alle informatie gelezen. Ze beloven het volgende: “ De LilyPadz siliconen zoogcompressen lekken niet. Ze zijn niet-absoberend, gaan maanden mee en zijn onzichtbaar onder kleding. Ook zwemmen, slapen zonder beha en strakke kleding dragen is geen enkel probleem! “ Dat klinkt wel erg fijn zeg! Niet lekken, gaan maanden mee en ook zwemmen en slapen zonder beha en dragen onder strakke kleding. Ik had eerlijk gezegd eerst mijn vraagtekens bij dit product. Echter de reviews waren heel lovend, dus ik heb ze ingeslagen. Ook via klanten krijg ik te horen dat ze heel goed zijn en ze zijn erg tevreden. Een top product, dus! Verkrijgbaar als set van twee, voor €21,95.

 

Een vijfde leuk (en populair) product op het gebied van borstvoeding, is het melkbandje. “ Het polsbandje is een licht en praktisch hulpmiddel voor moeders die borstvoeding geven. Dankzij de reliëfletters en de tijdsindicatie weet de moeder altijd in één oogopslag precies hoe laat de baby gedronken heeft en uit welke borst. Het borstvoedingsbandje is met simpele beweging omkeerbaar waardoor het niet van pols verwisseld hoeft te worden. Handig en het staat ook nog erg leuk! “ Ook dit armbandje lijkt me erg handig, ik kan me best voorstellen dat moeders soms in de war zijn met de voedingen. Dat herken ik wel ;) Het melkbandje is verkrijgbaar in vijf leuke kleuren, voor slechts €7,95 per stuk.

 

Hip&Hap heeft ook allerlei leuke borstvoeding accessoires in het assortiment. Bijvoorbeeld verschillende producten die te maken hebben met het kolven (handig voor als je weer aan het werk gaat!).  Ook borstschelpen en tepelhoedjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Handig zijn ook de melkzakjes van NUK, 25 bewaarzakjes voor het bewaren van de moedermelk. “ De NUK bewaarzakjes voor moedermelk zijn gesteriliseerd en direct klaar voor gebruik. Ze zijn zeer geschikt voor in de koelkast en vriezer, direct klaar voor gebruik en recyclebaar.  De dubbele zip sluiting maakt de zakken lekvrij. Daarnaast zijn de bewaarzakken BPA-vrij.  “

 

Deze blog wil ik graag afsluiten met de heerlijke producten van Earth Mama Angel Baby. Niet alleen heeft EMAB een hele lijn verzorgingsproducten voor de baby ontwikkeld, maar ook aan de mama is volop gedacht. Ze hebben producten ontwikkeld speciaal voor de zwangere vrouw, voor de herstellende vrouw en voor de borstvoedinggevende vrouw. Zeker een tip van mij om deze fijne producten eens te gaan bekijken!

Voor de borstvoeding heeft EMAB de volgende 4 producten ontwikkeld:

  • *  Earth Mama Angel Baby - Natural Nipple Butter (Het geven van borstvoeding is niet altijd een pretje. Door je tepels goed te verzorgen, beschermen en te hydrateren krijg je plezier in het geven van borstvoeding.)
  • *  Earth Mama Angel Baby – Booby Tubes (De koolbladeren heb je niet meer nodig. De Booby Tubes kun je onopvallend dragen en zorgen direct voor verlichting! Een natuurlijke, veilige, gel-vrije borstpack gemaakt van 100% biologische katoen gevuld met geheel natuurlijke lijnzaad en is een ideaal hulpmiddel tijdens de bostvoedingsperiode. Je kunt het warm of koud gebruiken, afhankelijk van je behoeften.)
  • *  Earth Mama Angel Baby - Organic Milkmaid Tea (De gekoelde of hete thee is een geurige en geruststellende mengsel van organische kruiden die van oudsher gebruikt worden ter ondersteuning voor gezonde borstvoeding.)
  • *  Earth Mama Angel Baby - No More Milk Tea (Om de borstvoeding goed af te bouwen)

 

 

Wil je alle producten die ik beschrijf eens rustig bij elkaar bekijken? Kom dan even langs op de Borstvoeding pagina van Hip&Hap.

 

Binnenkort ga ik een nieuwe blog schrijven, dus houd de website in de gaten :)

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »