A3 Baby & Kids

A3 Baby & Kids
Page:

A3 Baby&Kids

A3 baby & kids label heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de babyhandel. A3 Baby & Kids weet daarom welke producten onmisbaar zijn met een kleintje. Ze maken producten in de categorieën: 

  • Autoaccessoires
  • Badaccessoires
  • Kinderwagenaccessoires
  • Veiligheid


Autoaccessoires voor je baby en kindje

Ga goed voorbereid met je baby op pad met de kwaliteitsproducten van A3 Baby & Kids. A3 Baby & Kids heeft slimme oplossingen om ontspannen met je baby te reizen. Met bijvoorbeeld de extra grote autospiegel hoef je je baby geen moment uit het oog te verliezen en met het travel tray kindertafeltje kan je kindje zich goed vermaken in de auto. Bekijk alle autoaccessoires voor je baby en kindje hier.  

Badaccessoires voor je baby en kindje

Ook voor het in bad gaan en het douchen heeft A3 handige baby- en kinderproducten ontwikkeld. Zo hebben we de bathscoop organiser. Deze handige organiser klem je eenvoudig aan de muur en de grote zuignap zorgt ervoor dat hij goed blijft hangen. Kom hem hier bekijken. 

Kinderwagenaccessoires

Ook voor de kinderwagen heeft A3 handige en leuke producten ontwikkeld. Zoals de buggyhaken die op iedere buggy en kinderwagen passen. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en gaan lang mee. 
Ook de cupholder is zo'n handig product. De bekerhouder past ook op iedere kinderwagen en buggy. Je kunt er het drinken van je baby in doen of drinken vanjezelf. Je kunt de buggyhaken en cupholder hier vinden. 


Veiligheid

Wanneer je een baby krijgt is het ook belangrijk je huis kindveilig te maken. A3 heeft naast de bekende baby- en kinderveiligheidsproducten zoals stopcontact beschermers en deurstoppers ook een handige bedrail voor als je kindje voor het eerst in een groot bed gaat. Kom deze en de andere kinderveiligheid producten hier bekijken.


Magnetron sterilisator

A3 Baby&Kids heeft ook een fijne magnetron sterilisator ontwikkeld. Deze is licht in gewicht en snel en handig in gebruik. De sterilisator is gemakkelijk te vullen en past in elke magnetron.


Trombone bedhekje

Met dit mooie Trombone bedhek van A3 wordt het rollen uit bed voorkomen. Het bedhek is in de breedte verstelbaar van 77-125 xm en past op elk bed. Het wit gemoffelde hekje staat altijd verticaal. Ideaal voor beweeglijke kinderen!