My Brest Friend borstvoedingskussens - Het beste voedingskussen voor jou én je baby

My Brest Friend borstvoedingskussens - Het beste voedingskussen voor jou én je baby

My Brest Friend borstvoedingskussens

De My Brest Friend borstvoedingskussens, zijn de beste voedingskussens voor het geven van borstvoeding. Ze zijn ontworpen samen met moeders en voedingsdeskundigen en daar is het resultaat ook naar.  

Dit fijne voedingskussen ondersteunt zowel moeder als baby. Je baby ligt met dit voedingskussen op de ideale aanleghoogte en door het materiaal blijft je baby in de goede houding liggen. 
De moeder houdt ook de goede houding aan en krijgt extra ondersteuning in de rug, door de verhoogde rugsteun. Hierdoor voorkom je lichamelijke klachten die kunnen ontstaan bij het geven van borstvoeding en kun je de borstvoeding ook langer klachtenvrij doorzetten. De kussens zijn daardoor ook ideaal voor als je bevallen bent met een keizersnede.

Tweeling voedingskussen

Naast de originele voedingskussens hebben we ook de tweeling voedingskussens van My Brest Friend. Dit voedingskussen is groter, zodat er twee baby's tegelijkertijd op kunnen liggen. Verder heeft het tweelingkussen dezelfde voordelen als het original voedingskussen.

De voedingskussens zijn voorzien van een heerlijk zachte en wasbare hoes. De hoezen zijn ook los verkrijgbaar met verschillende kleuren en motieven. 

Dus geef je borstvoeding of ben je van plan dit te gaan doen? Dan is het borstvoedingskussen van My Brest Friend echt een must have. Wacht niet langer en ervaar de voordelen van deze fijne voedingskussens zelf!

Mocht je vragen hebben, of advies nodig hebben over de My Brest Friend voedingskussens? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor ervaringen en reviews met dit fijne voedingskussen: lees onze blog
Voor ervaringen en reviews met het tweelingmodel: lees onze blog