Ervaringen met het My Brest Friend voedingskussen - reviews

Ervaringen met het My Brest Friend voedingskussen - reviews

In deze blog vertellen zes klanten over hun ervaring met het My Brest Friend voedingskussen. Lees je mee?

Renske 12-07-2016 23:43

Dit kussen is perfect! Supermakkelijk om te klikken. Mijn kindje ligt heerlijk stabiel en rustig, waardoor ik heel ontspannen kan voeden. Na veel frustratie met zo'n zachte slang is dit een verademing!

 

Janneke 09-04-2016 23:15

Ik had bij mijn eerste kindje een gewoon voedingskussen, maar dat vond ik niet echt fijn. Waardoor ik veel liggend ging voeden en last van mijn nek kreeg. Nu gebruik ik bij mijn tweede kindje my brest friend en ben zeer tevreden! Het enige nadeel vind ik dat het tussentijds laten boeren van je kindje niet super eenvoudig is. Maar daar staat super comfortabel voeden en een grote kans op goed aanleggen tegenover. Wat mij betreft een aanrader!

 

Leonie 22-01-2016 11:37

Nadat ik was begonnen met borstvoeding kreeg ik nogal last van mijn rug bij gebruik van een los voedingskussen (slang) omdat deze wegzakte en ik teveel naar voren ging leunen, nadat ik de brest friend ging gebruiken was dat over: ik vind het een superhandig voedingskussen en zou het iedereen aanraden! Ook prettig dat je je handen redelijk vrij hebt omdat de baby echt stabiel op het "plateautje" ligt. De naam is misschien wat weeïg, maar ach het spaart me rugklachten spaart dus dan maakt het mij niet uit ;)

 

Sweta Buckens 21-06-2016 09:15

Absolute aanrader dit voedingskussen. Door middel van de riem kun je de kussen hoog op je middel plaatsen waardoor je compleet handsfree kan voeden. Je voorkomt dat je naar voren buigt met je schouders en bevordert dus een goede houding. Zo veel beter dan de gebruikelijke hoefijzer kussens die overal verkrijgbaar zijn.
Dit kussen is plat dus je baby zakt niet tussen de kussen en jou in. Ook fijn zijn de verhogingen voor baby's hoofd.

 

Mirjam 03-01-2016 20:27

Zo dankbaar voor dit kussen! Nooit meer een andere. Sleep hem overal mee naartoe.. Alle moeders die ik hem laat zien zeggen: Wat? Waarom heb ik dat kussen nog nooit gezien in de winkel? Wat handig!! Ik heb door dit voedingskussen de borstvoeding door kunnen zetten, ondanks een nekhernia! Ik gebruik dit kussen met een klein kussentje aan een kant (de kant waar ze drinkt zodat het kussen iets schuin komt te liggen). Ernaast een krukje onder mijn voeten.. Ik heb echt helemaal geen last meer en ging voorheen kapot van de zenuwpijn. Ik raad echt iedereen aan het kussen te kopen ipv al die 'handige' rups kussens.. je hebt daar niks aan! Dat is de reden dat ik op eigen arm ben gaan voeden.. met een nekhernia als gevolg. Iets om absoluut niet op te besparen. Het kussen is echt ideaal. Is geen andere als deze. Het feit dat hij blijft zitten en je kindje er niet tussen glipt is te gek. Ik kan echt met gemak een boekje lezen terwijl de kleine rustig inslaapt aan mijn borst. Wat ook echt handig is, vooral als je alleen bent is dat je je kindje vanuit de box zo op je kussen legt en tegen kan houden zodat ze blijft liggen.. Dan ga je met kind op het kussen rustig in je stoel zitten.. en kun je jezelf rustig installeren zonder dat je kindje gaat spartelen. Na het drinken laat ik haar erop zitten en schuin tegen me aan hangen.. Dat vind ze heerlijk. Koop. Dit. Kussen!!!

 

Dianne 03-01-2016 20:53

Het is een fijn en handig voedingskussen. Het is lekker licht en ook te gebruiken als je op een stoel zit. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijke voedingskussens uit de winkel. Dus in die zin zeker een aanrader. Wel enkele minpuntjes. Aan de achterkant zit een verhoging wat in je rug zou moeten zitten. En dat zit het als je slank bent. Maar als je wat gezetter bent, moet je de band van de bevestiging uittrekken waardoor de achterkant niet meer of slechts gedeeltelijk in je rug zit. Daar is duidelijk niet over nagedacht. Die bevestigingsband zou aan beide zijkanten moeten zitten om dit te ondervangen. Verder heb ik mijn twijfels over de prijs-kwaliteit-verhouding. Ik vraag me echt af waarom het zo duur moet zijn. Of ze dit kussen niet voor 20 euro zouden kunnen verkopen bijvoorbeeld. De hoes en het materiaal zijn volgens mij helemaal niet zo duur... Maar wie weet zit ik ernaast want ik heb er geen verstand van. Maar het oogt iig niet zo kwalitatief hoogstaand als het bedrag doet vermoeden. Verder wel tevreden over het product.

 

 

Meer informatie:

Ben je inmiddels overtuigd en wil je kijken welke voedingskussens Hip&Hap in het assortiment heeft?
Kom dan kijken op:

https://www.hiphap.nl/eten-drinken/my-brest-friend-voedingskussen/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »