Veiligheid in huis voor jou en je baby

Veiligheid in huis voor jou en je baby

Een veilig huis voor je baby

Met een baby in huis zie je opeens allemaal gevaren die er daarvoor eigenlijk niet waren. Zoals stopcontacten, hoeken van tafels en de trap. Het is daarom belangrijk om het huis zo veilig mogelijk te maken voor je baby. Niet alleen voor je baby, maar ook om jezelf gerust te stellen. Je kunt natuurlijk nooit alles voorkomen, maar wel veel. Daarom hebben we bij online babywinkel Hip&Hap een aparte categorie met allemaal baby veiligheidsproducten voor in huis.

Traphekjes en kindertrapleuning 

Een van de belangrijkste veiligheidsproducten voor in huis is toch wel het traphekje. Wanneer je een trap in huis hebt, dan is dit een must have. Je baby ziet nog geen gevaar en zal niet stoppen voor een trap. Bij Hip&Hap hebben we de veilige traphekjes van Babydan
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en modellen. Zo hebben we de klassieke traphekjes met spijlen, maar ook de harmonica traphekjes welke je open en dicht kunt vouwen. 
Deze traphekjes zijn bijna allemaal ook uit te breiden, zodat ze in ieder trapgat passen en bij de meeste traphekjes kun je plaatsen zonder te hoeven boren.

Nieuw bij babywinkel Hip&Hap is de Mippaa Stairtrainer. Dit is een kindertrapleuning die je onder de bestaande trapleuning plaatst. Ook dit kun je doen zonder te hoeven boren.

Jaarlijks gebeuren er nog heel veel ongelukken met kleine kinderen die traplopen. De reden is vaak dat ze niet bij de trapleuning kunnen. Hier heeft Mippaa wat op bedacht, de stair trainer. Deze kindertrapleuning plaats je eenvoudig onder de bestaande trapleuning en zorgt ervoor dat je kindje er gemakkelijk bij kan. Zo kan je kindje zich goed vasthouden als hij/zij de trap op- of afgaat. 
Wanneer je hem niet meer nodig hebt, kun je hem eenvoudig weer verwijderen zonder de muur of bestaande trapeuning te beschadigen. 

Veiligheidstuigjes

Ze worden steeds vaker gebruikt, de veiligheidstuigjes voor je kindje. Het ziet er wel wat vreemd uit en niet iedereen vindt het een fijn idee, maar in veel gevallen is het wel een hele veilige oplossing. Als je met je kindje op drukke plaatsen bent, zoals bijvoorbeeld het vliegveld, een drukke winkelstraat of op vakantie, dan hoef je met dit veiligheidstuigje niet meer bang te zijn dat je je kindje kwijtraakt. Dit gebeurd toch nog vaker dan je denkt.
De veiligheidstuigjes kun je ook gebruiken om je kindje veilig op een gewone stoel te laten zitten. Zo kan hij niet meer van de stoel af vallen. 

Naast de veiligheidstuigjes hebben we ook een wandelkoord. Deze bevestig je aan je eigen pols en aan de pols van je kindje. De wandelkoord heeft een lengte van 120 cm. Zo heeft je kindje veel bewegingsvrijheid, zonder weg te kunnen lopen.

Bedrand en bedhek

Vind je het ook zo eng als je kindje voor het eerst in een groot bed gaat slapen? Daar hebben we bij Hip&Hap de bedranden voor. Deze voorkomen dat je kindje van bed rolt. Van The Shrunks hebben we de opblaasbare bedrand. Deze bedrand is ook ideaal voor als je kindje ergens anders slaapt, bijvoorbeeld op vakantie of uit logeren. Je blaast hem eenvoudig op met de meegeleverde pomp en plaatst hem onder het hoeslaken van het bed. 

Mocht je liever een hogere bedrand willen, dan hebben we ook het bedhek van A3 products. Dit bedhek is wat hoger en schuif je onder het matras. Hij is ook nog in breedte verstelbaar en past daardoor op ieder bed.

Naast deze uitgelichte baby veiligheidsproducten hebben we ook nog stopcontactbeschermers, muggennetten en foam tafelhoekbeschermers.

Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie over één van onze producten willen, neem dan gerust contact met ons op.