Voedingskussens, zwangerschapskussens en relaxkussens

Voedingskussens, zwangerschapskussens en relaxkussens

(Borst)Voedingskussens

(Borst)voedingskussens heb je in alle soorten en maten. Het kan daarom ook best lastig zijn om een voedingskussen te vinden die het beste past bij jouw situatie. Wil je een multifunctioneel kussen? Of wil je alleen een borstvoedingskussen? Is het alleen voor thuis of moet hij ook gemakkelijk mee kunnen? Dit zijn een paar voorbeeldvragen die je kunt hebben.

Bij online babywinkel Hip&Hap hebben we voor al deze situaties wel een (borst)voedingskussen die bij je past.

Multifunctioneel voedingskussen 

Met een multifunctioneel kussen, bedoelen we een voedingskussen die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Zoals bijvoorbeeld het Form Fix voedingskussen. Dit kussen kun je tijdens de zwangerschap gebruiken als zwangerschapskussen, na de bevalling als (borst)voedingskussen, met de Sit Fix hoes als babynestje en als je kindje wat groter is als kinderpoefje en/of als heerlijk relaxkussen voor jezelf. Zo gaat dit kussen erg lang mee. Enig nadeel is dat dit kussen niet standaard geleverd wordt met een hoes. We hebben wel een combinatie korting. Je krijgt 3 euro korting per hoes die je mee besteld. Dit geldt ook voor de Sit Fix hoezen. De heerlijk zachte badstoffen voedingskussen hoezen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en natuurlijk ook los te bestellen. 
Klik hier voor meer informatie over het Form Fix voedingskussen.

Ook de 3 in 1 voedingskussens van Candide zijn multifunctioneel. Het voordeel ten opzichte van het Form Fix kussen is, dat er bij deze al wel een afneembare hoes zit en er zit een super handig baby zitje bij in. Met dit zitje kan je baby veilig in het kussen zitten om bijvoorbeeld uit te buiken. Het zitje is voorzien van een veilig gordeltje, zodat je baby niet onderuit kan glijden.

Voedingskussen voor onderweg 

De meeste voedingen geef je thuis, maar je wilt er ook weleens op uit met je baby. Een voedingskussen is dan vaak lastig om mee te nemen door zijn lompe formaat. Ook daar hebben we bij Hip&Hap een oplossing voor, namelijk de armband voedingskussens van Candide. Door hun compacte formaat zijn ze ideaal om mee te nemen. 

Borstvoedingskussen

Als je op zoek bent naar een voedingskussen puur voor het geven van borstvoeding, dan zijn de borstvoedingskussens van My Brest Friend de beste optie. Deze voedingskussens zijn hier speciaal voor ontworpen. Ze zorgen voor de ideale aanleghoogte voorkomen lichamelijke klachten bij de moeder. Daardoor zorgen ze ervoor dat je langer door kunt blijven gaan met het geven van borstvoeding. Klik hier voor meer informatie over de borstvoedingskussens van My Brest Friend. 

We kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om een voedingskussen te kiezen. Mocht je er niet uitkomen of graag meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. We zullen je dan een goed advies geven over welk voedingskussen het beste past bij jouw situatie.