De Drink in the Box hervulbare drinkpakjes

De Drink in the Box hervulbare drinkpakjes

Drink in the Box

De drink in the box is de natuurlijke en gezonde vervanger van het drinkpakje. Het is een drinkpakje die tegen een stootje kan, waar je zelf de inhoud bepaalt, lekvrij is en die erg lang mee gaat. De drinkbox is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren en naast het standaard formaat hebben we ook de Drink in the Box large. 

Je hoort steeds vaker in het nieuws dat in drinkpakjes ontzetten veel suikers zitten, wat heel slecht is voor je kindje. Met de Drink in the Box bepaal je zelf wat je kindje drinkt. Zo kun je er gezond drinken in doen wat toch heel erg lekker is. Bijvoorbeeld water met een stukje fruit.
 
We hebben bij Hip&Hap ook de Ice on the Box en Scribble on the Box. Met Ice on the Box houd je het drinken lekker koel en met Scribble on the Box plak je er een soort krijtbordje op waar je iets leuks op kunt schrijven of tekenen. Dit haal je er ook eenvoudig weer af. 

Snack in the Box

Ook is er nu de Snack in the Box bij Hip&Hap. Het idee is hetzelfde als bij de Drink in the Box, maar (de naam zegt het al) in plaats van drinken kun je hier lekkere snacks in doen. 
Ook de Snack in the Box is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan tegen een stootje. 

De Snack in the Box is voorzien van twee compartimenten die ieder hun eigen deksel hebben. Zo kun je eenvoudig twee verschillende snacks meenemen, zonder dat ze door elkaar heen gaan en de smaak beïnvloeden. 

Naast gezonder en duurzamer zijn de Drink in the Box en de Snack in the Box ook nog veel leuker en hipper voor je kindje om mee te nemen. Geen lekkende pakjes meer in de auto of de tas, of drinken dat eruit spuit omdat je kindje per ongeluk te hard in het pakje knijpt. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de Drink in the Box en/of de Snack in the Box? Neem dan gerust contact met ons op.