Baby- en kinderservies

Baby- en kinderservies

Babyservies en kinderservies

We hebben bij babywinkel Hip&Hap allemaal leuke en handige babyservies en kinderserviessetjes die het leren eten een stuk makkelijker zullen maken voor zowel ouders als kindje. Het leren eten is een hele belangrijke fase voor je baby. Vooral in het begin is het nog erg lastig om het eten daadwerkelijk in het mondje te krijgen. Ook ziet het eten er voor een baby natuurlijk heel raar uit. Met onze leuke en vrolijke serviessetjes wordt het eten voor je kindje een echt feestje. We hebben vooral veel biologisch en natuurlijk babyservies en kinderservies.

 

Serviesset baby en kind

Van Yuunaa hebben we de biologische bamboe serviessets. Deze set bestaat uit een beker, een kom en een bord en is verkrijgbaar in 7 verschillende leuke opdrukken met dieren. Het voordeel van natuurlijk kinderservies is dat er geen giftige stoffen in zitten die schadelijk kunnen zijn voor je kindje. Ook hebben we nog natuurlijke kinderserviessets van JJ Rabbit. Dit vrolijke kinderservies is zowel als set en los te krijgen. Het babyservies van JJ Rabbit is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en elke kleur heeft zijn eigen dieren thema. 

Nieuw bij Hip&Hap is het schuifbestekje van Benjamins. Dit kinderbesteksetje is ontworpen naar de natuurlijke bewegingen van je kindje. Met het schuifje kan je kindje het eten op het gebogen lepeltje schuiven. Dit voelt heel natuurlijk aan voor je kindje.

Slabbetjes en kinderplacemats

Naast baby servies hebben we ook hele handige placemats en slabbetjes. De slabbetjes zijn voorzien van opvangbakjes. Zo valt het eten dat het mondje van je kindje niet haalt in het bakje en niet op de beentjes of op de grond.
De placemats blijven kleven aan de tafel en houden ook het kinderservies vast dat erop gezet wordt. Dit voorkomt dat het bordje of kommetje gaat schuiven als je baby het eten eruit schept en het kan ook niet van tafel vallen.

Genoeg keuze en mogelijkheden dus om het leren eten van je kindje succesvol en plezierig te maken. 

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over servies voor je baby of kindje? Neem dan gerust contact met ons op.