Alles voor de babykamer

Alles voor de babykamer

Ben je op zoek naar leuke en hippe spulletjes voor de babykamer? Dan ben je bij Hip&Hap aan het juiste adres. We hebben de leukste, hipste en duurzaamste babyspulletjes voor op de babykamer.

Baby- en kindermeubelen

We hebben de babywiegjes en baby- en kinderbedjes van Bopita en Holland of het handige campingbedje van Ingenuity. In de komende weken zullen we veel nieuwe baby- en kindermeubelen toevoegen. Kom dus regelmatig even kijken of schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan op de homepage.

BabyBay Co-slapers

Wanneer je baby net geboren is, wil je hem of haar natuurlijk altijd bij je in de buurt hebben, het liefst ook 's nachts. Bekijk dan eens de Co-slapers van BabyBay. Zo heb je je baby ook tijdens het slapen veilig dichtbij. Dit is ook nog eens heel goed voor je baby. 

Baby- en kinderlampen

Bekijk ook vooral eens ons assortiment babylampen en kinderlampen voor op de baby- en kinderkamer. Naast de schattige nachtlampjes hebben we ook de prachtige lampen van Heico. Verkrijgbaar in verschillende paddestoel varianten en voor de voetballers zelfs een voetballamp!

Overige babykamer spullen

Zo hebben we ook nog opbergmanden, hoofdkussentjes, beddengoed en muziekdoosjes voor op de babykamer. Ook voor deze categorieën geldt dat we regelmatig nieuwe producten zullen toevoegen, dus kom regelmatig kijken als je niks wilt missen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dit kan onderaan op de homepage

Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie over één van onze producten willen, neem dan gerust contact met ons op.