Speelkleden voor je baby

Speelkleden voor je baby

Baby speelkleden

We hebben bij online babywinkel Hip&Hap leuke speelkleden voor de verschillende fases van je baby. Een baby speelkleed is niet alleen ontzettend leuk voor je baby, maar ook heel leerzaam. Er zitten allemaal leuke activiteiten op waar je baby zich heerlijk mee kan vermaken. Diezelfde activiteiten stimuleren ook de ontwikkeling van je baby, zoals bijvoorbeeld de oog-hand coördinatie, de fijne motoriek en oorzaak - gevolg.

Mobiele baby speelkleden

Het nadeel van een speelkleed is dat je hem vaak alleen maar thuis kunt gebruiken. Als je op visite gaat of op vakantie, dan neemt zo'n speelkleed vaak te veel ruimte in om mee te nemen. Daarom hebben we bij Hip&Hap ook speelkleden die je eenvoudig mee kunt nemen. Een voorbeeld is de Yookidoo Gymotion lay to sit up play. Dit kleed vouw je eenvoudig op en met de handgreep neem je hem gemakkelijk mee. 

Naast de gewone formaat speelkleden hebben we ook extra grote tweeling speelkleden. Een tweeling speelkleed is extra groot en dus ideaal voor een tweeling of wanneer er een ander kindje op visite komt. We hebben twee verschillende varianten tweeling speelkleden van Rainbow Designs namelijk: Thomas de trein en Rupsje Nooitgenoeg. 

Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie over één van onze producten willen, neem dan gerust contact met ons op