Verzorgingsproducten voor je baby, peuter en kleuter.

Verzorgingsproducten voor je baby, peuter en kleuter.

Ook voor handige babyverzorgingsproducten kun je terecht bij Hip&Hap. We hebben de verzorgingsproducten verdeeld onder drie categorieën.

Babyverzorginsproducten 

Hier vind je allemaal handige producten voor de dagelijkse verzorging van je baby. Zoals bijvoorbeeld thermometers van Alecto en NUK, je baby's eerste kam en borsteltje en een handig babymanicuresetje. Er zullen regelmatig nieuwe producten worden toegevoegd, dus kom vooral nog eens weer kijken.

Douchen en in bad

Heerlijk douchen of in bad met je baby is natuurlijk altijd een feestje. Toch is het ook wel wat eng, helemaal als ze nog zo klein zijn. Daarom hebben we bij Hip&Hap ook leuke en handige babyspulletjes voor onder de douche en in bad. Zoals de handige baby showen glove, ideaal voor onder de douche met de allerkleinsten. Met de glove hoef je niet bang te zijn dat je baby uit je handen glibbert. 

Zindelijkheidstraining

Zindelijk worden is een belangrijke fase voor je kindje. Het is dan ook een grote stap voor ze. Om de zindelijkheidstraining wat makkelijker te maken, hebben we bij Hip&Hap een aantal leuke en handige producten die je kindje zullen stimuleren zijn of haar behoeftes op een potje of op de wc te doen. 

Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie over één van onze producten willen, neem dan gerust contact met ons op.