Drink in the Box - het betere drinkpakje

Drink in the Box - het betere drinkpakje

Hip & Hap en duurzaam

Voordat ik met de webshop begon was ik altijd al erg bewust bezig met het milieu. Van het scheiden van afval tot het kopen van biologische en duurzame producten.
Naast mijn privé heb ik me ook altijd voorgenomen om dit ook in mijn werk te doen.
Mijn werk is naast het mama zijn, natuurlijk mijn baby- en (aanstaande) mama webshop Hip & Hap. Die inmiddels steeds meer wordt uitgebreid met producten voor het gehele gezin!

Gelukkig zijn er steeds meer duurzame producten te zijn! Bekijk gerust eens onze pagina vol Natuurlijke babyproducten.


Drink in the Box
Het nieuwe soort drinkpakje: beter voor onze gezondheid & beter voor ons milieuVoor nieuwe producten kijk ik regelmatig op de website van Baby Innovation Award. Hier worden Awards uitgedeeld aan nieuwe bijzondere baby producten. Daar zag ik ook de Drink in the Box.
Ik was meteen verkocht. De Drink in the Box is de vervanger van het bekende pakje drinken.
Je kunt nu zelf bepalen wat voor drinken je er in stopt en het is nog milieuvriendelijk ook, want je kunt hem steeds weer gebruiken.

Zelf heb ik ook meteen twee aangeschaft voor mijn dochters van 7 jaar en mijn zoontje van 3 jaar. Ik geef ze nu elke dag een gezond drankje mee naar school. Ze vinden het een heel mooi pakje.
Het pakje is echt lekdicht door de goed afsluitende deksel. Het rietje wordt door de deksel naar beneden gedrukt, waardoor er dus geen drinken uit loopt.

Ze kunnen ook gewoon in de vaatwasser en zijn dus makkelijk schoon te houden. Het rietje plaats je onderin het rekje van je vaatwasser. Ook is er een vervangingssetje verkrijgbaar. Zo'n set bestaat uit drie rietjes, een ring en een rietje bovenstuk.
Ik heb zelf de pakjes nu ruim een jaar dagelijks in gebruik en het het vervagingssetje nog niet nodig gehad. Maar het is natuurlijk altijd handig dat er een vervangingsset is waardoor de Drink in the Box erg lang mee kan.Accessoires
Ook zijn er nog een aantal leuke accessoires beschikbaar namelijk:

  • Ice on the box; ‘Ice on the box’ is een herbruikbare ice gel pack, die perfect en makkelijk om de Juice in the Box past en deze lekker koud houdt!
  • Scribble on the box; Sticker-krijtvlakje voor eigen creativiteit
    Wens je kinderen een fijne dag op school of laat hen hun Drink in the Box decoreren
    (binnenkort verkrijgbaar)
  • Replacement Kid; Een handig vervangingssetje voor je Drink in the Box. Deze bestaat uit: 3 rietjes, 1 ring en 1 rietje bovenstuk.
Herkomst


Drink in the box is gemaakt door het bedrijf Precidio in Canada. Hun missie is het ontwerpen en produceren van oplossingen die mensen helpen om gezond te blijven, hun hydratatie te verbeteren en ze een geweldige drinkervaring te geven, door favoriete drankjes te laten drinken terwijl ze ook nog onze planeet helpen.

Beter voor onze Kinderen

Wegwerp drinkpakjes bevatten veel suikers, die kunnen leiden tot overgewicht, tandbederf en minder gezonde kinderen. Er is ook kans op schimmelgroei in het drinkpakje, niet zichtbaar omdat het pakje niet transparant is. Met Drink in the Box bepalen ouders beter de inhoud van een drinkpakje en kunnen het veel gezonder maken, zonder overbodige suikers. Kinderen vinden het een leuk pakje om te gebruiken: het heeft bewust het vertrouwde formaat, vaak beleefd als een feestmomentje, en het is verkrijgbaar in 4 vrolijke kleuren: groen, roze, blauw en oranje.

 

 


Beter voor ons Milieu

Bijna 130 miljard wegwerp drinkpakjes worden per jaar weggegooid, waarvan slechts 24% wordt gerecycled. Een drinkpakje is bovendien heel moeilijk afbreekbaar: het bevat 6 lagen verpakking papier, kunststof en aluminium. Daarom doet de aarde er 300 jaar over om 1 wegwerp drinkpakje af te breken. Drink in the Box is herbruikbaar en vermindert zo veel afval in ons milieu. Het is gemaakt van het bijna onverwoestbaar Tritan, het is BPA- en Phtalatan-vrij, vaatwasbestendig en lekvrij. Ideaal voor een afvalvrije lunch en handig voor onderweg.

 

Twee varianten

Inmiddels is er ook de Drink in the Box Large, waar maar liefst 350 ml in past. Lekker groot dus!

Ben je net zo enthousiast geworden als ik? Dan kun je de verschillende Drink in the Box bekijken en kopen door hier te klikken.


Deel ook gerust hier je eigen ervaringen met de Drink in the Box.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »