Wáárom de NUK fles voor je baby?

Mocht je zelf met je jonge baby nog steeds op zoek zijn naar een fijne drinkfles, dan heb je een grote kans dat je slaagt met een NUK fles. Spenen voor de fles zijn apart bij/na te bestellen. Deze drie moeders hebben van Hip&Hap een NUK zuigfles gekregen, om deze te testen.

Uit het onderzoek van Littles List blijkt dat de NUK fles op de 9e plaats staat in het rijtje van populairste zuigflessen voor je baby.

 

Lees je mee?

 

REVIEW Sharon:

Totaal onverwachts las ik dat wij het gele NUK flesje mochten testen. Mijn dochter is eind september geboren en is een enorm gulzige eter. We hebben daarom veel verschillende flesjes/ spenen aangeschaft om uit te zoeken welke het beste bij haar past. Toen we hem per post binnen kregen hebben we hem gelijk uitgetest. De fles zelf vind ik erg handig. Ik vind het formaat super. De maten zijn goed af te lezen. De speen is erg flexibel en heeft een super vorm. Mijn dochter kon er goed uit drinken. Helaas zit er standaard een m speen bij een NUK fles en mijn dochter heeft echt op het moment een s speen nodig. Wat ik wel erg fijn vind is dat het drinkgaatje aan de zijkant zit i.p.v. bij de meeste spenen aan de bovenkant. Ik ben zeker enthousiast en ga deze fles later er weer bij pakken als mijn dochter wat ouder is en minder gulzig drinkt.

Review Sharon

 

REVIEW Jorna:

Al vanaf zn geboorte heeft ons zoontje (11 weken oud) moeite met uit de fles drinken.
Hij pakte de speen van de fles niet goed en de flessen die we uitprobeerde lekte, ook omdat z'n mond niet goed om het speentje zat,  met als gevolg dat er bij elke fles minstens één slabbetje doorheen ging.

Ik was dan ook erg nieuwsgierig naar de NUK-fles.
Sinds Max uit deze fles drinkt, pakt hij de speen in 1x, drinkt rustiger en er gaat ook niets naast. Zijn mond sluit keurig om de speen. Hij is veel relaxter, vrolijker en verzadigd als zijn fles leeg is
Voor kleintjes die moeite hebben om uit een fles te drinken, raad ik 'm zeker aan.
Bedankt dat we deze fles mochten testen.

Review Jorna

 

Review Annina:

Ik werd uitgeloot om de rode fles van NUK uit te proberen. Mijn dochter van 14 weken had vanaf het begin moeite om te drinken en dan met name maakte ze veel (zuig) geluidjes onder het drinken. We hebben inmiddels 2 verschillende soorten flessen gebruikt. De ene keer ging het beter dan de andere keer. Nu dan de kans om de NUK fles uit te proberen. De fles is prima van formaat…houdt goed vast. Mijn dochter dronk ook prima uit de fles…maar doordat er bij de fles een M speen zit ging het af en toe even te snel. Als m’n dochter er aan toe is zal ik de fles zeker gaan gebruiken.

Review Annina

 

Reactie van Hip&Hap: Het klopt dat er inderdaad standaard de M-speen bij de flessen wordt geleverd. Dit is bij heel veel merken flessen zo. Uiteraard zijn de maten S en L gewoon gelijk bij te bestellen!

 

 

De flessen op de foto’s zijn helaas niet meer in het assortiment. Wel natuurlijk vergelijkbare flessen met diezelfde fijne speen! Neem gerust een kijkje op:

https://www.hiphap.nl/brands/nuk/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »