Diverse oefenbekers en drinkbekers

Diverse oefenbekers en drinkbekers

Oefenbekers en drinkbekers

Het is zover: na het flesje is het uiteindelijk de bedoeling dat je kindje gaat leren drinken uit een gewone beker. Nu hebben wij verschillende soorten bekers, die je je kindje aan kunt bieden, om tot het uiteindelijke drinken uit een gewone beker te komen.

 

Babycups

Vanaf 4 maanden kun je je baby al laten wennen aan de Babycup. Deze zijn te verkrijgen bij Hip&Hap, als setje van vier vrolijke Babycups. Deze bekertjes zijn extra klein, zodat ze heel geschikt zijn voor babyhandjes en babymondjes. Ook stimuleren de Babycups de kaakontwikkeling en worden ze aangeraden door tandartsen. Soms wordt de Babycup al gebruikt als je baby net geboren is, voor cup feeding. In kleine slokjes krijgt je baby dan de melk binnen, als drinken uit een fles of borst nog niet mogelijk is. Tenslotte is de Babycup BPA- en ftalaat vrij.

 

Difrax oefenbeker

Vanaf 6 maanden kun je beginnen met deze leuke Difrax oefenbeker. Zo leert je baby gemakkelijk te leren drinken uit een echte beker. De oefenbeker stimuleert de juiste drinkhouding, doordat het hoofdje in de juiste houding blijft. Deze handige oefenbekertjes zijn BPA-vrij. Tenslotte is Difrax bij het ontwikkelen van deze bekertjes geadviseerd door logopedisten.

 

De NUK Magic Cup

Vanaf 8 maanden is de NUK Magic Cup een hele fijne beker. Deze beker is anti-lek, erg fijn! De beker kan je kindje rondom gebruiken om uit te drinken, net als een gewone beker. We hebben de Magic Cup in drie vrolijke designs. Uiteraard is de Magic Cup lekvrij, door deze unieke drinkrand. Ook zijn ze BPA-vrij.

 

Difrax anti-lek beker met zachte tuit en anti-lek rietjesbeker

Vanaf ongeveer 6 maanden kun je beginnen met deze leuke Difrax anti-lek beker met zachte tuit. Deze beker heeft twee standen, die je als ouder zelf kunt instellen. Zo kun je zelf bepalen met welke drinksnelheid je kindje drinkt. Handig! De beker heeft afneembare handvatten. Een unieke en gepatenteerde antilekbeker, die BPA-vrij is en ook ergonomisch.

Vanaf ongeveer 12 maanden kan je kindje de handige anti-lek rietjesbeker van Difrax gaan gebruiken. De drinkbeker heeft een zacht rietje met een speciaal geïntegreerd antilek systeem. Een unieke en gepatenteerde rietjesbeker! Uiteraard is deze handige rietjesbeker BPA-vrij.

 

De NUK Kiddy Cup drinkbeker met drinktuit

Van het merk NUK hebben we ook de drinkbeker met drinktuit, ideaal voor kleintjes die graag uit een tuitbeker drinken. NUK adviseert ouders om vanaf 1 jaar met deze leuke tuitbeker te beginnen. Deze drinkbeker is val, stoot en bijt bestendig en lekvrij. De ideale beker dus voor een ontdekkende en beweeglijke dreumes.

 

De NUK Flexi Cup drinkbeker met rietje

Mocht je nog op zoek zijn naar een handige rietjesbeker, dan is de Flexi Cup van NUK een goede keus! Zelf hebben wij deze beker twee jaar gebruikt voor onze zoon en deze beker is écht anti-lek! NUK adviseert deze beker aan kinderen vanaf 2 jaar. Maar vaak is deze drinkbeker met rietje al wel eerder te gebruiken. Het rietje is lekvrij en de beker is hygiënisch af te sluiten. De beker is heel licht en ideaal voor de jonge drinker. 

 

JJ Rabbit cuppies biologische drinkbekertjes

Ieder kindje zal met plezier leren drinken uit de JJ Rabbit cuppies. Onderin het bekertje zit een verborgen vriendje die te voorschijn komt als je kindje de beker bijna leeg heeft. Dit maakt het drinken natuurlijk extra leuk! De bekertjes zijn gemaakt van bioplastic. Dit is afkomstig van planten. Ook zijn deze leuke cuppies BPA, PVC- en ftalaatvrij. Extra veilig en biologisch dus!

Je kunt ook een cuppie bestellen met een complete set van JJ Rabbit. Je krijgt dan: Een cuppie, bestek, een placemat, een bordje en een slabbetje. Een compleet biologisch kinderservies!

 

NUK trainingsfles

De NUK trainingsfles kun je vanaf ongeveer 6 maanden aanbieden aan je baby. Deze fles is antilek en ideaal voor een actieve baby. De fles heeft een siliconen tuitspeen, die je gemakkelijk kunt mee bestellen of nabestellen. We hebben de leuke trainingsflesjes in drie modellen. Namelijk in het wit, met de opdruk van Hello Kitty en met de opdruk van Winnie de Pooh.

 

NUK bidonbeker

Deze leuke NUK bidonbeker kun je gebruiken vanaf ongeveer 3 jaar. Deze handige beker is speciaal voor actieve kinderen ontwikkeld. De cup is gemaakt van zeer sterk materiaal (PP), dus ook ideaal om mee te nemen bij het buitenspelen! De beker heeft een kindvriendelijk en lekvrij push-pull systeem.

 

Pakjeshouders

Van de merken ISI Mini en Difrax hebben wij handige pakjeshouders. Met een pakjeshouder kan je kindje niet meer in het pakje knijpen. Zo voorkom je dat het drinken uit het pakje spuit. Je klikt het pakje vast in de houder, dus hij valt er ook niet zomaar uit. Erg handig dus!