Babybay Co-slaper aanschuifbedje XXL voor tweelingen

Babybay Co-slaper aanschuifbedje XXL voor tweelingen

Babybay Co-Sleeper Boxspring XXL

€269,00

Het Babybay co-slaper aanschuifbedje is de vervanger van het babywiegje. Met dit boxspring XXL aanschuifbedje kun je veilig samen slapen met je baby op je slaapkamer. De Babybay comfort is een heel fijn bedje.

Babybay Boxspring XXL matrasjes

€44,90

Hier kun je een fijn Babybay matrasje uitkiezen voor je Boxspring XXL Co-slaper. Er zijn acht verschillende modellen. Alle matrasjes passen op Boxspring XXL variant

Babybay Sluithekje Boxspring XXL

€49,95

Met een sluithekje voor je Babybay Boxspring XXL co-sleeper, voorkom je dat je baby uit het bedje rolt. Ook kun je je baby veilig in het bedje laten liggen als je zelf bijvoorbeeld even gaat douchen of in een andere kamer bent.

Babybay Wieltjes

€15,90

Bij je Babybay Co-slaper kun je wieltjes bestellen, die je onder je aanschuifbedje kunt plaatsen. Je babybedje kun je dan gemakkelijk even verplaatsen.

Babybay Nestslang

€29,90

Deze nestslag van Babybay is prettig voor je baby om tussen te slapen. Het geeft een veilig en beschermd gevoel. Ook beschermt deze je baby tegen de harde spijlen van het wiegje, ledikantje of de box. Later leuk om mee te spelen of te gebruiken als tochts