Squiz

Squiz
Page:
Geen producten gevonden...
Squiz hervulbare knijpzakjes zijn handig voor baby's met klaargemaakte hapjes en een leuk alternatief voor kids in plaats van de wegwerp knijpzakjes. Al een grote hit in Amerika en nu ook verkrijgbaar in de Benelux! Squiz hervulbare knijpzakjes zijn het ecologische, gezonde en economische alternatief. En net zo handig!

Je vult de Squiz knijpzakjes via de grote zipper opening aan de onderkant en bewaart ze in de koelkast of vriezer. Door de dubbele zipper sluiting blijven de zakjes goed dicht en is er geen risico op lekken! Je maakt de Squiz knijpzakjes snel en makkelijk schoon onder de kraan of in de vaatwasser en je kunt ze gemiddeld 50 keer hergebruiken.

Apart bij te bestellen de Squiz silicone tops.
Door deze handige 100% silicone Squiz tops direct op het knijpzakje te bevestigen, maak je de Squiz knijpzakjes ook geschikt voor babies en peuters (4 - 24 maanden). Het beschermt het gevoelige tandvlees tegen irritatie en verzacht tandpijn. De Squiz top helpt in het natuurlijke proces van fles naar vast voedsel waarbij de zelfstandheid wordt gestimuleerd.

De top heeft een draaidop mechanisme, waardoor hij goed te bevestigen is op de Squiz zakjes. Door het zachte silicone materiaal, kan de baby of de dreumes prima zelf drinken. De tops zijn gemaakt van 100% silicone van medische kwaliteit.