Qukel

Qukel
Page:

Qukel

Facts & fun van Qukel is speelgoed voor vaders en de allerkleinsten. Samen plezier maken en meteen nog wat leren over de ontwikkeling van je kind.


Qukel speeltjes worden fair-trade in India gemaakt. In Bandipur, een dorp vlakbij Calcutta hebben momenteel een twintigtal vrouwen (en enkele mannen) werk mede dankzij jouw aankoop.

Ook bestaan Qukel speeltjes zoveel mogelijk uit materialen die de aarde ontlasten zoals biologisch afbreekbare verf en biologisch katoen (GOTS). De opslag en distributie vindt plaats via Pantar Amsterdam, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Product

Speelgoed voor vaders en hun kleintjes van 0-3 jaar dat interactie bevordert en bovendien vooral leuk is om mee te spelen. Door de speeltips in het bijgeleverde boekje en de weetjes op de speeltjes zijn ze extra aantrekkelijk voor vaders. Alle Qukel speeltjes zijn van katoen met biologisch afbreekbare verf gemaakt. In het kleurenpallet is rekening gehouden met rustige maar toch aantrekkelijke kleuren voor de allerkleinsten