Global Affairs

Global Affairs
Page:

Global Affairs werkt voornamelijk met kleine bedrijven, die regelmatig door ze worden bezocht. Op deze manier weten ze bij Global Affairs dat de medewerkers goed worden behandeld en niet worden uitgebuit. Hun doel is om de juiste balans tussen 'people, planet & profit' te vinden.

De meeste van onze producten zijn handgemaakt en duurzaam geproduceerd in lokaal gevestigde fabrieken in India en China. U kunt Global Affairs producten vinden in kinderwinkels, cadeaushops, lifestyle winkels en warenhuizen. Voornamelijk in Europa, maar ook in de Verenigde Staten en Japan.

We proberen ervoor te zorgen dat onze medewerkers werken in veilige omstandigheden en een fatsoenlijk loon ontvangen. Door het kopen van één van onze producten, helpt u het aanmoedigen van Global Affairs en ondersteunt u duurzame industrieën.

 

 Onze doelstellingen:

  •  Eerlijke prijzen betalen voor de producten die we kopen
  • We helpen de lokale gemeenschap, door vrouwen aan te nemen die op deze manier ook bij hun familie kunnen blijven
  • Ervoor zorgen dat de arbeidsomstandigheden fatsoenlijk zijn en er geen kinderarbeid wordt gebruikt
  • Ons verbinden aan lange termijn relaties met onze leveranciers

  Wij verzenden goederen over zee om de milieuvervuiling terug te dringen.

 

Maak kennis met de makers:


India

In Kolkata, waar onze knuffels worden gemaakt, loopt een project om de sociale zelfstandigheid van vrouwen te verbeteren. Deze vrouwen waren volledig afhankelijk van hun man, maar nu verdienen ze hun eigen geld. Ze voelen zich belangrijk en onafhankelijk en vinden het fijn dat hun kinderen niet hoeven te werken en gewoon lekker naar school kunnen. Dus als u iets koopt van hen, helpt u hen ook….

China

Al onze gehaakte artikelen zijn handgemaakt van 100% biologisch katoen garen. Ze zijn handgemaakt door vrouwen in de provincie Jiangsu van China. Zij kunnen dit werk thuis doen (of dicht bij huis) zodat ze niet hoeven te verhuizen naar de stad. Op deze manier kunnen ze het hele jaar door dicht bij hun familie blijven.