Dr Brown's

Dr Brown's
Page:

De Dr. Brown's fles is één van de populairste zuigflessen voor baby's. Eén van de redenen is, is dat het darmkrampjes, boertjes en overgeven voorkomt.

Helpt voedproblemen en zere oortjes voorkomen

De Amerikaanse arts Craig Brown bedacht in 1996 het Natural Flow - ventilatiesysteem. Dit unieke systeem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden met positieve druk helpt Dr. Brown's darmkrampjes, boertjes en overgeven voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt zere oortjes voorkomen. De werking van Dr. Brown's is wetenschakkelijk aangetoond.

Optimaal vitaminebehoud
Dr. Brown's helpt als beste belangrijke voedingsstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de universiteit van Nevada. Ons ventilatiesysteem zorgt er namelijk voor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding niet oxideren ('vervliegen') tijdens het voeden.

Vergelijkbaar met borstvoeding
Positieve druk is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen "stimuleren' is voldoende. Dr. Brown's wordt wereldwijd gebruikt in ziekenhuizen en ontving verschillende onderscheidingen, waaronder de prestigieuze Medical Design Excellence Award.