Unieke babyproducten online voor het eten en drinken van je baby

Unieke babyproducten online voor het eten en drinken van je baby
Ook voor leuke en unieke babyspullen, die je kunt gebruiken bij de borstvoeding en/of bij het eten en drinken van je baby en/of kindje, kun je terecht bij online babywinkel Hip&Hap!

Borstvoedingskussens en multifunctionele voedingskussens
We hebben een uitgebreid assortiment baby- en kinderproducten die het eten en drinken nog leuker maken. Zo hebben we de beste voedingskussen voor borstvoeding van My Brest Friend. Voor zowel eenlingen als tweelingen.
Ga je toch liever voor een multifunctioneel kussen? Ook dan hebben we een uitgebreid aanbod. Zo hebben we de multifunctionele borstvoedingskussens van Form Fix en van Candide. Voor deze kussens hebben we ook veel verschillende hoezen in veel kleuren of een sit fix hoes van Babylonia, waarmee je je borstvoedingskussen omtovert in een heerlijke poef of babynestje.

Udder Cover voedingsdoeken
Ga je er graag op uit met je baby? Dan is de voedingsdoek van Udder Cover wat voor jou. Met deze voedingsdoeken kun je je baby overal borstvoeding geven, zonder het gevoel te krijgen dat je bekeken wordt. De voedingsdoeken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en motieven, zodat er voor iedere moeder wel een mooie tussen zit.

Flessen en spenen
Bij babywinkel Hip&Hap ontbreken natuurlijk ook niet de flessen en spenen van Dr Brown's, Difrax en NUK. Zo hebben we voor iedere fase verschillende drinkflessen, spenen en leuke giftsets. Ook vind je hier diverse fles accessoires zoals een flessenborstel en doseerbakjes. 

Oefen en drinkbekers
Wanneer je baby wat groter wordt (en wat gaat dat snel!) komt het moment dat hij of zij mag leren drinken uit een beker. Hip&Hap heeft hiervoor een aantal handige oefen- en drinkbekers bij elkaar gezocht van de merken NUK, Babycups, JJ Rabbit en Difrax. Met deze oefenbekers wordt het leren drinken een extra leuke ervaring voor je kindje.  Ook helpt een aantal van deze oefenbekers knoeien voorkomen.

Fopspenen
Natuurlijk mogen de fopspenen ook niet ontbreken bij Hip&Hap. We hebben fopspenen van Dr Brown, Difrax en NUK. Ook hebben we de lastig te krijgen newborn spenen van Difrax in ons assortiment. Zo hebben we voor iedere fase en leeftijd een fopspeen.

Baby- en kinderservies
Bij Hip&Hap hebben we een erg leuk en uniek aanbod aan baby- en kinderservies. Zo hebben we de duurzame en biologische bordjes, kommetjes, kopjes en bestek van JJ Rabbit, de complete kinderserviessetjes van Pure Kids welke ook biologisch zijn, de Bo Jungle baby- en kinderserviessetjes in hart en triangel vorm en verschillende babyserviesproducten van Difrax. 
Ook hebben we het nieuwe schuifbestekje van Benjamins. Met dit besteksetje leert je kindje op een natuurlijke manier eten met zijn eerste bestek!

Drink in the Box, Lunchskins en Squiz knijpzakjes
Een van de populairste producten bij Hip&Hap is de Drink in the Box. Deze handige vervangers van de  drinkpakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ook zijn er leuke accessoires bij te krijgen zoals de ice on the box en de scribble on the box. 

De Lunchskins zijn een natuurvriendelijke vervanger van het broodzakje. Ze zijn niet alleen natuurvriendelijk, maar houden je lunch ook nog eens veel verser. De Lunchskins zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en opdrukken. 

Met de Squiz knijpzakjes kun je je kindje of jezelf een gezond tussendoortje klaarmaken. Je bepaalt zelf wat je erin doet en het blijft lekker lang vers. te gebruiken voor alle leeftijden, zelfs voor baby's met de apart bij te bestellen opzet stukjes voor baby's.