Pink Lining

Pink Lining
Page:
Geen producten gevonden...

Luiertassen van Pink Lining zijn comfortabele luiertassen met een fraaie uitstraling. De ruime luiertassen zijn van alle gemakken voorzien. Naast de vele opbergvakken vind je in de Pink lining luiertas een bijpassend luiermatje, een luieretui, een spiegeltje en een elastisch sleutelkoord. Pink Lining, een echte must-have voor papa's en mama's!

Pink Lining heet niet voor niks Pink Lining. De binnenvoering van alle Pink Lining luiertassen zijn namelijk roze! Is deze tas dan alleen voor babymeisjes? Nee, dat vinden wij absoluut niet! Wij vinden dat jij een luiertas moet kopen die jijzelf mooi vind. Wij kennen genoeg dames die voor een vrouwelijke luiertas kiezen terwijl ze een jongetje hebben gekregen.

De Pink Lining luiertas is zeer geliefde luiertas. De serie bestaat altijd uit een bloemen variant, een variant met cupcakes en een tas met afbeeldingen van kinderwagens. Elk voorjaar en najaar worden deze luiertassen weer uitgeleverd met nieuwe kleuren en printjes. De ene keer met strikjes, de andere keer met flamingo's of libelle's. Pink Lining blijft je elk jaar weer verrassen!