Alecto

Alecto
Page:
Alecto LED nachtlampje - koe
Sale

Alecto LED nachtlampje - koe

€14,99 €7,49

Met dit vrolijke LED nachtlampje van Alecto in de vorm van een koe, wordt de kinderkamer een stuk vrolijker en zal je kindje veel rustiger slapen. Doordat het een LED lampje is, is hij erg zuinig en gaat lang mee.

Alecto baby en kinder veiligheidsset BV-30
Sale

Alecto baby en kinder veiligheidsset BV-30

€14,99 €9,95

Met deze 14 delige baby en kinder veiligheidsset BV-30 van Alecto maak jij je huis eenvoudig kind veilig. Dingen waar je normaal gesproken nooit bij stil staat kunnen opeens een gevaar zijn voor je kindje. Denk bijvoorbeeld aan de hoek van een tafel, lade

Alecto LED nachtlampje - hondje
Sale

Alecto LED nachtlampje - hondje

€14,99 €7,49

Met dit vrolijke LED nachtlampje van Alecto in de vorm van een hond, wordt de kinderkamer een stuk vrolijker en zal je kindje veel rustiger slapen. Doordat het een LED lampje is, is hij erg zuinig en gaat lang mee.

Alecto LED nachtlampje -  draakje
Sale

Alecto LED nachtlampje - draakje

€14,99 €7,49

Met dit vrolijke LED nachtlampje van Alecto in de vorm van een draakje, wordt de kinderkamer een stuk vrolijker en zal je kindje veel rustiger slapen. Doordat het een LED lampje is, is hij erg zuinig en gaat lang mee.

Van het merk Alecto heeft Hip&Hap prachtige nachtlampjes in het assortiment. Lampjes voor in het stopcontact, maar ook leuke nachtlampjes voor op een nachtkastje of boven op de kast.

Tevens hebben we de Alecto badthermometer en kamerthermometer, in de vorm van een nijlpaardje. Badderen wordt zo echt een feestje!

Wil je graag dagelijks je baby wegen? Dan is de Alecto baby en peuter weegschaal iets voor jou.

Ook hebben we de fijne Alecto gehoorbeschermers in het assortiment.

Tenslotte hebben we nog de fijne Alecto digitale thermometer en de Alecto digitale oorthermometer.