Pink Lining luiertas

 • Geplaatst op
 • 0
Pink Lining luiertas

Klant Marlous heeft een Pink Lining Blooming Gorgeous tas beoordeling, die ze vorig jaar bestelde bij Hip&Hap.

Klant Marlous vertelt:

 

" Ik heb de luiertas van Pink Lining nu in gebruik en ik kan je melden dat het een erg fijne tas is. Word ook steeds vrolijk vanwege de vrolijke print. Op internet heb ik een lijstje gedownload met wat er allemaal in een luiertas hoort te zitten en de vakjes in de tas maken dat alle spulletjes apart van elkaar opgeborgen kunnen worden en heb daarnaast nog genoeg ruimte voor mijn portemonnee, telefoon en een XL hydrofielluier. Erg handig als ik in het openbaar wil voeden. Ook handig dat de vakjes voor de flessen geïsoleerd zijn, zo blijft afgekolfde melk goed op temperatuur.

 

Dit heb ik erin zitten:

 • Dagvoorraad luiers 
 • Verschoonmatje – hoort meestal bij de luiertas
 • Billendoekjes
 • Billenzalf
 • Wegwerpzakjes – voor vieze luiers of kleertjes
 • Zeep zonder water
 • Spuugdoekjes
 • Een setje schone kleding 
 • Hydrofielluier – om je kindje toe te dekken en voor wat privacy tijdens borstvoeding.
 • Speen
 • Knuffel(doekje)
 • Borstkompressen
 • Tussendoortje  –  voor wat extra energie.
 • Dr Browns fles voor afgekolfde melk

 

Later vul ik dat nog bij met andere zaken als mijn dochter wat ouder is. Misschien had hij dan nog een slagje groter gekund maar ik kom een heel eind. De kwaliteit is prima, een goede stevige tas. Krijg er veel complimentjes op. Al met al ben ik er erg blij mee! "

 

Bekijk alle leuke Pink Lining tassen op: https://www.hiphap.nl/onderweg/luiertassen-tas-in-tas/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »