NUK trainingsflessen getest

In juni heb ik mijn zoontje van nu ruim 1,5 jaar de NUK fles laten testen met zachte tuitspeen, met anitlek. Deze bevalt mij nog steeds prima!

Inmiddels heb ik van drie klanten een leuke review ontvangen over de NUK trainingsbeker. Lees je mee?

 

REVIEW Annet:

Hier gebruiken we de trainingsbeker van Nuk. Onze dochter wilde niet uit een tuitbeker drinken. Na vele flessen te hebben geprobeerd, uiteindelijk de Nuk. En wat bevalt die goed! Ze drinkt er goed uit zonder te morsen. Meerdere malen op de grond laten vallen maar geen geknoei op de grond. Een super anti lek beker!

Review Annet

 

REVIEW Akke:

Wij zijn erg tevreden over de tuitbeker van NUK.
De speen is echt antilek en de fles heeft een leuk printje van Hello Kitty.
Silke geniet ervan om eruit te drinken.
Kortom een goeie aankoop voor een leuke prijs! Helemaal goed!

Akke review

 

REVIEW Joyce:

Wij mochten deze super leuke fles uit testen. Mijn dochter vond hem vanaf dag 1 super mooi en ze gebruikt alleen deze nog. Hij ziet er prachtig uit! Wij hebben hem afgelopen zaterdag gekregen en hebben hem meteen maar geprobeerd. Tot nu toe is hij ook echt anti lek! Hij heeft al een paar keer in de vaatwasser gezeten en hij blijft super. Ik zou deze fles dus zeker aan raden aan elke ouder. Eind oktober laat ik jullie weten of hij nog steeds anti lek is, ik vind dat toch wel 1 van de belangrijkste dingen van een fles. Vooral als ze beweren dat hij anti lek is en vervolgens blijkt dat niet waar te zijn. En een goeie fles zit toch al gauw op zo’n 10 euro. Ik ben tot nu toe in ieder geval over de NUK fles super te vrede. En mijn dochtertje ook hihi.

 

Ben je inmiddels al net zo enthousiast geworden als deze mama’s, over de fijne NUK fles? Bestel de fles en probeer ‘m uit! https://www.hiphap.nl/eten-drinken/oefen-en-drinkbekers/

Spenen voor deze fles zijn gemakkelijk bij/na te bestellen via de website.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »