Ervaringen met de luiertasorganizer van Hip&Hap

Ervaringen met de luiertasorganizer van Hip&Hap

In deze blog vertellen klanten over hun tevredenheid met de luiertasorganizer van Hip&Hap.

Zes klanten vertellen over hun ervaring met de luiertasorganizer van Hip&Hap. Lees je mee?

 

Mariamne (via Facebook)

Super deze organizer!! Heel erg blij mee! Dit is maatje L en je kan er Heel veel in opbergen! Hier als ziekenhuistas ingericht, maar straks ideaal voor alle spulletjes van de baby! Aanrader!

 

Steffi 02-01-2016 23:27

Wij zijn enorm blij met de organizer.
We hoeven nu niet meer te zoeken naar de spulletjes die we nodig hebben, omdat alles een eigen vakje heeft gekregen. Ideaal!
Andere mama's raden wij dit zeer zeker aan, omdat het gewoon prettig is dat je meteen iets uit je tas kunt pakken en je weet waar je wat ingestopt hebt.

 

Marleen 08-12-2015 12:07

Ideaal voor in de luiertas!! Ik heb alles netjes gesorteerd, en zie in 1 oogopslag of ik dingen mis of te weinig heb. Ook heb ik al complimenten gehad, omdat het zo handig is, en je alles zo pakt. Je hoeft niet de hele tas over de kop te halen. Het is een echte aanrader!!

 

Dominique 02-01-2016 22:21

Gekocht voor meer orde te krijgen in de luiertas.
Helaas zit de bodem niet vast aan de vakken, dus alsnog ben ik soms spullen kwijt omdat het doorgeschoven is. Voor grote dingen is hij erg fijn.

 

 

Susanne 28-09-2016

Ik heb de organizer in maat M. Super handig, alles heeft een eigen vakje dus niet meer steeds zoeken. Je ziet in één oogopslag of je alles mee hebt. Ideaal!

 

Harma 06-01-2016 22:19

Op zich voldoet de organizer aan de verwachtingen en ja, ik ben blij met de aankoop. Of ik hem zou aanraden aan andere mama's: ik weet het niet. Voor mij is het een goede oplossing, maar hij is niet zaligmakend. Het zou een echt ideaal product zijn als het van een soort flexibel plastic zou zijn gemaakt ofzoiets. In ieder geval iets waarmee de wanden wel enigzins buigzaam zijn, maar toch uit zichzelf rechterop blijven staan. Maar het product en de prijs in overweging nemend is het een prima product!

 

Ben je inmiddels overtuigd en wil je ook een handige organizer voor in je (luier)tas?

Kom dan alle modellen bekijken: https://www.hiphap.nl/onderweg/luiertassen-tas-in-tas/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »