A Little Something for Mama-to-Be

  • Geplaatst op
  • 0

De zwangere Linda mocht het leuke pakketje van Earth Mama Angel Baby testen, lees je mee wat ze er van vond?

full26302877

Via Facebook mocht ik dit pakketje voor Hip & Hap gaan testen. Helemaal leuk natuurlijk om zulke dingen te mogen proberen als je een kleintje verwacht. Dus meteen aan de slag gegaan.
De verpakking op zich is al een cadeautje om te krijgen! Een leuk niet al te gek groot doosje met daarop de tekst ‘a little something for mama to be’. Met daarin 4 verschillende producten afgestemd op het lichaam van de zwangere vrouw. Lekker smeren dus!
Ik ben begonnen met de ‘Happy mama body wash’. Een fijne mousse voor onder de douche. Ik vond hem prettig in gebruik, en smeert lekker in. Deze heeft een Ginger-grapefruit geur en ik vind m persoonlijk ietsje te zurig. Maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk. En misschien dat ik er na mijn zwangerschap weer anders over denk haha! Na het gebruik geeft hij een lekker fris gevoel waar het uiteindelijk om gaat.

Hierna ben ik aan de slag gegaan met de ‘Earth mama body butter’. Een rijke bodybutter die erg makkelijk uitsmeert en met een apart geurtje heeeel lekker ruikt. Hij is op heel het lichaam te gebruiken maar verzorgd en verzacht extra de opgerekte, droge of geïrriteerde (jeukende) huid. Erg fijn om je buik en borsten mee in te smeren vind ik zelf. Het fijne is ook dat hij snel intrekt en dat is natuurlijk erg prettig.

Los van deze twee bovenstaande producten ben ik de ‘Natural stretch oil’ gaan proberen. Mede omdat ik de butter er al op had zitten en dat een beetje dubbelop zou zijn.
Een hele fris ruikende olie die de huid lekker soepel maakt. Erg fijn om je buik en borsten mee in te smeren en evt de lichaamsdelen die evt wat meer ‘gespannen’ staan door de zwangerschap. Ook kun je deze olie gebruiken als badolie of als massageolie. Hij blijft na het insmeren iets meer op de huid aanwezig maar voelt zeker niet vettig aan.

Toen ging ik de ‘Morning wellness spray’ proberen. Een spray die je ‘s morgens even lekker over je heen kan sprayen (op afstandje) welke een verkwikkend effect geeft. Dan, hop in je tas en zo kun je m eigenlijk overal gebruiken om jezelf even een frisse oppepper te geven als dat nodig is. Niet zo zeer als ‘parfum’ maar meer als een spray voor op je jas, sjaal, in de auto of bijv op je kussen om dat lekker frisse geurtje weer even zijn werk te laten doen. Ideaal voor onderweg dus! Aangezien sommige dingen toch al zo raar kunnen ruiken! Haha!
Tot slot zat er in mijn pakketje ook de ‘Organic morning wellness tea’. Deze is cafeïne vrij en heeft een frisse smaak. Lekker om even rustig mee wakker te worden. Hij zou ook moeten helpen tegen ochtendmisselijkheid, maar aangezien ik daar geen last van heb kan ik daar niet over oordelen of hij daar ook echt tegen helpt. Zeker eens proberen zou ik zeggen aangezien de andere producten erg fijn zijn!

Alles bij elkaar vind ik het een heel erg leuk pakketje en zou het ook zeker aan iemand cadeau doen! De producten zijn fijn in gebruik en doen ook wat ze moeten doen. En met een hele leuke verpakking heb je dan ook echt een leuk cadeautje voor de ‘mama to be’! Wat mij betreft zeker een aanrader!
Dit leuke pakketje is voor slechts 19,95 euro verkrijgbaar op https://www.hiphap.nl/earth-mama-angel-baby-a-little-something-for-mama.html

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »