Betaalmethoden


Bij Hip & Hap kun je op meerdere manieren

makkelijk en veilig betalen.


Bij Hip&Hap hebben we meerdere betaalmogelijkheden. Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding. De directe betaalmethoden van online babywinkel Hip&Hap verlopen via Mollie. De achterafbetalen optie verloopt via Afterpay.

Op dit moment heeft Hip&Hap de volgende betaalmethodes:

  • iDeal: Betalen met iDeal is gratis en de meest snelle en makkelijke manier om te betalen. Je kunt met iDeal betalen als je bij een van de volgende banken zit, Rabobank, ABN AMRO, ING, ASN bank, Bunq, Knab, Regiobank, SNS Bank, Triodos bank en van Lanschot bankiers.
  • Paypal: Kosten 2% over het aankoopbedrag. Met paypal betaal je eenvoudig met je eigen Paypal account. Heb je nog geen Paypal account? Je kunt gratis een account aanmaken bij Paypal en dan je bankrekening en/of creditcard koppelen.
  • Vooraf overmaken: Deze betaalmethode is gratis. Als je je bestelling geplaatst hebt krijg je van ons een mail met de bestelbevestiging en betaalgegevens. Het bedrag kun je dan overmaken op onze rekening onder vermelding van het order- of factuurnummer. Zodra we de betaling ontvangen hebben, wordt de bestelling verstuurd en krijg je hier bericht van per mail.
  • Creditcard: Je kunt bij ons betalen met Visa en Mastercard. De kosten van een betaling met creditcard is 2,8% over het aankoopbedrag.
  • Bancontact/Mistercash: De kosten voor Bancontact/Mistercash zijn 1,2% over het aankoopbedrag. Met deze betaalmethode kun je als Belgische klant je bestelling meteen betalen.
  • Contant bij afhalen: Je kunt je bestelling ook op afspraak bij ons afhalen en dan contant betalen. Het is momenteel nog niet mogelijk om bij ons te pinnen, maar dat wordt op korte termijn wel mogelijk.
  • Afterpay achteraf betalen (binnen 14 dagen):  Deze betaalmethode is gratis en op het moment alleen beschikbaar voor onze Nederlandse bezoekers. AfterPay voert voor www.hiphap.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.hiphap.nl achteraf betalen tot een bedrag van €150,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €250,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.IBAN/SEPA Nummer: NL47RABO 0302972889
BIC Nummer: RABONL2U
Banknaam: Rabobank