Earth Mama Angel Baby Mama-To-Be Tea Sampler (16 theezakjes)

€7,25
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Levertijd:Zie homepage voor de exacte levertijd
Voor de zwangere mama die wel wat steun kan gebruiken tijdens de zwangerschap heeft Earth Mama Angel Baby een 100% biologische thee ontwikkeld ter bestrijding van de meest voorkomende ongemakken tijdens de zwangerschap. ...Meer informatie

Product omschrijving

Voor de zwangere mama die wel wat steun kan gebruiken tijdens de zwangerschap heeft Earth Mama Angel Baby een 100% biologische thee ontwikkeld ter bestrijding van de meest voorkomende ongemakken tijdens de zwangerschap.

Wij hebben alle vier de Earth Mama Angel Baby meest voorkomende ongemakken in een makkelijk uit te proberen sampler box gedaan.

Morning Wellness Tea met gember en mint is een geruststellende manier om de dag door te komen. Heerlijk en verlichtende Mama's Tummy Tea is een maagvriendelijke thee. Peaceful Mama Tea combineert kalmerende kruiden in een smaakvolle mix om mama’s drukke hoofd en vermoeide lichaam helpen te relaxen. En de lekkere Third Trimester Tea bevat gunstige kruiden met name voor het laatste gedeelte van de zwangerschap om je goed te kunnen voorbereiden op de komst van die kleine engel.

Deze thee is SKAL gecertificeerd.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen